20 Δεκ 2008

Η αποστολή του ΑΟΠ για το ματς με τον Πήγασο

Ο αγώνας του Παναιγειρατικού κόντρα στα "Φτερωτά Άλογα" είναι πρό των πυλών. Η ομάδα σκοπεύει να συνεχίσει το σερί νικών μετά τις επικρατήσεις κόντρα στη Μικτή ΣΕΦ και τον Νείλο.
Αν τις προηγούμενες εβδομάδες ο Πέτρος Παπανικολάου είχε ευχάριστο "πονοκέφαλο", σήμερα θα πρέπει να κάνει... πάρτυ! Ο αριθμός των διαθέσιμων παικτών είναι πολύ μεγάλος καθώς οι μόνοι απόντες του Παναιγειρατικού από το αυριανό ματς θα είναι ο Πέτρος Κατσούρης λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων (στο Διδυμότειχο, πλέον) και ο Δημήτρης Μοτσάκος που επιβαρύνεται από μαθητικές υποχρεώσεις.
Τα καλά νέα έφθασαν χθες το πρωί όταν ο Πέτρος Παπανικολάου έθεσε τον εαυτό του εντός αποστολής για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ξεπέρασε περίπου το πρόβλημα που αντιμετώπιζε εδώ και πολλές εβδομάδες στον αστράγαλό του. Ο "Mister 11" αναμένεται να πάρει κάποιο διάστημα συμμετοχής στο ματς. Το πρόβλημα τραυματισμού μέσα στην εβδομάδα ξεπέρασε και ο Φαίδων Πατερομιχελάκης που πήρε κι αυτός κανονικά θέση στην αποστολή της ομάδας.
Έντονη αδιαθεσία ένιωσε πριν από λίγες ώρες ο αρχηγός της "Μαύρης Αρμάδας" Δημήτρης Μάντζος. Ο 26χρονος άσος του Παναιγειρατικού ταλαιπωρείται από έντονο πονοκέφαλο δίχως όμως να έχει πυρετό κάτι το οποίο του δίνει θέση στην αποστολή. Η κατάστασή του αύριο το πρωί θα κρίνει αν τελικά ο "No.8" θα λάβει φανέλα βασικού στο ματς.
Ονομαστικά, οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Παναιγειρατικού για τον αγώνα κόντρα στον Πήγασο είναι οι εξής: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Θανάσης Θωμάς, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Πέτρος Παπανικολάου, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Λουκάς Λαζαρίδης, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γιώργος Ντοάς και Φαίδων Πατερομιχελάκης.