5 Δεκ 2008

Η αποστολή του Παναιγειρατικού για το παιχνίδι με τη Μικτή ΣΕΦ

Όλοι αρχίζουμε και κοιτάζουμε τα ρολόγια μας με ανυπομονησία καθώς σε κάτι λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες θα έχουμε έναρξη της πολύ κρίσημης αναμέτρησης μεταξύ του Παναιγειρατικού και της Μικτής ΣΕΦ η οποία αναβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες και λαμβάνει χώρα αύριο στου Ρέντη στις 17:00. Ευχάριστος "πονοκέφαλος" για τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παπανικολάου ο οποίος θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών πλην του εαυτού του (βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από το σοβαρό τραυματισμό του) και του Θανάση Θωμά (τελευταία εβδομάδα επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Κοζάνη). Δεδομένη θεωρείται και η απουσία του Πέτρου Κατσούρη λόγω της στρατιωτικής του θητείας στην Κόρινθο.
Στο αυριανό ματς θα αγωνιστεί τελικά και ο Δημήτρης Μοτσάκος καθώς η αλλαγή ώρας ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή για το πρόγραμμα του μεσοεπιθετικού της ομάδας μας ενώ και ο Μάριος μπορεί να βλέπει το όνομά του στην αποστολή διότι ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε στη διάρκεια της εβδομάδας.
Ονομαστικά η αποστολή του Παναιγειρατικού για τον αγώνα κόντρα στη Μικτή ΣΕΦ είναι η εξής: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Δημήτρης Μοτσάκος, Λουκάς Λαζαρίδης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης και Γιώργος Ντοάς.