2 Μαΐ 2014

Να πάρει την πρόκριση απόψε…!

Στην μάχη των play off ρίχνεται απόψε ο Παναιγειρατικός που αντιμετωπίζει τους Copperfield για την προ-ημιτελική φάση. Οι μελανόλευκοι προετοιμάζονται εδώ και μέρες για την μεγάλη αναμέτρηση καθώς γνωρίζουν τον αντίπαλο που θ' αντιμετωπίσουν από την προηγούμενη βδομάδα και έχουν ως μόνο στόχο την νίκη που θα τους χαρίσει αυτόματα και την πρόκριση για τα ημιτελικά. Για να γίνει όμως αυτό οφείλουν να κάμψουν την αντίσταση του… επικίνδυνου αντιπάλου τους αλλά και την αρνητική παράδοση που κρατάνε σε εκκινήσεις αναμετρήσεων play off καθώς στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες χρονιές τους γνώρισαν ήττα στον πρώτο αγώνα τους σε αυτή τη φάση. Μεγάλη αυτοπεποίθηση στο αιγειράτικο στρατόπεδο δίνει πάντως το πλεονέκτημα της μίας νίκης που διατηρούν για το οποίο μόχθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να το «πετάξουν» στον κάλαθο των αχρήστων.

 Θυμίζουμε ότι οι αχαιοί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επικράτησαν των Copperfield δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες (λόγω ιδιομορφίας στο πρόγραμμα μάλιστα οι αγώνες διεξήχθησαν απανωτά με απόσταση μόλις δύο εβδομάδων) και ευχή όλων είναι φυσικά να «τριτώσει» το καλό. Στην αντίπερα όχθη υπάρχει εξίσου μεγάλη προσμονή για τον αγώνα αλλά και καλή ψυχολογία καθώς πέραν του ότι οι Copperfield «σκαρφάλωσαν» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στην 6η θέση, κατάφεραν να συγκαταλέγουν ανάμεσα στα θύματα τους και την Ρόμα από την οποία στέρησαν ουσιαστικά και την πρωτιά στον όμιλο. Όλα δείχνουν ότι ο Παναιγειρατικός θα κατέβει στην αναμέτρηση με 11 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές δίχως ωστόσο τον Δημήτρη Μοτσάκο που αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας αλλά και τον Τάκη Φιριππή ο οποίος είναι αμφίβολος.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

Copperfield: ΘΕΣΗ: 6Η, ΝΙΚΕΣ: 10 , ΙΣ/ΛΙΕΣ: 1 , ΗΤΤΕΣ: 9, ΒΑΘΜΟΙ: 21, ΤΕΡΜΑΤΑ: 96-87 (+9)

Προϊστορία: 
24/1/2014(Α’ γύρος): ΑΟΠ-Copperfield 8-2 (Scorers: Μοτσάκος (2), Πάτσης (2), Τσιμπούρης, Κρεκούκιας, Λάμπρου, αυτογκόλ)

7/2/2014(Β’ γύρος): ΑΟΠ-Copperfield 5-3 (Scorers: Πάτσης (4), Μοτσάκος)

Ο προημιτελικός των play off ανάμεσα σε Παναιγειρατικό και Copperfield είναι προγραμματισμένος για σήμερα Παρασκευή 2 Μαϊου και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.