7 Νοε 2013

ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ…(ΑΟΠ Vs ΑΝΑΠΗΡΟΙ, 8/11)



Με την ψυχολογία να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα μετά την νίκη επί των Demolition, ο Παναιγειρατικός καλείται να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά την ομάδα των Ανάπηρων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι μελανόλευκοι θα κυνηγήσουν την νίκη που θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην προσπάθεια τους να βρεθούν στα υψηλά κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Δεδομένοι απόντες πρέπει να θεωρούνται τόσο ο παίκτης-προπονητής του ΑΟΠ Φίλιππος Κρεκούκιας, του οποίου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα τον αφήσουν και πάλι μακριά από τις προσπάθειες της ομάδας, όσο και ο Θανάσης Θωμάς με τον Γιώργο Ντοά. Για τον τελευταίο μάλιστα, αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη απουσία από τις επίσημες υποχρεώσεις του Παναιγειρατικού έπειτα από 19 μήνες (τελευταία φορά απών στις 24/3/12 με Κουρδιστάν). Ωστόσο, τα κενά αναμένεται να καλυφθούν ξανά εκ των έσω, με τον έτερο παίκτη-προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μάντζο, όπως όλα δείχνουν, να ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του παρουσία στον Ελαιώνα στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει και ο Τάκης Φιριππής.
Όσον αφορά την αντίπερα όχθη, οι πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν είναι συγκεχυμένες καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα της δυναμικότητας του αντιπάλου. Για την ώρα, πάντως, στο στρατόπεδο των Αχαιών επικρατεί ηρεμία και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από την νίκη.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Παναιγειρατικό και Ανάπηρους έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 23:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.