29 Νοε 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…



 Λίγες ώρες απομένουν πλέον για το υπ’ αριθμόν No 5 παιχνίδι της σεζόν για τον ΑΟΠ με αντίπαλο την Μπαρχελώνα. Οι Αχαιοί, που προέρχονται από νίκη την περασμένη εβδομάδα, ετοιμάζονται να κάνουν καταμέτρηση δυνάμεων απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια της Παρασκευής και μια από τις -κατά τεκμήριο- καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Στο αιγειράτικο στρατόπεδο επικρατεί ψυχραιμία και συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που στην αντίπερα όχθη ο αγώνας αντιμετωπίζεται ως  ιδανική ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες μετά την γκέλα μεγατόνων απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας Ροζ Πάνθηρες και το ισόπαλο 3-3. 
  Οι μελανόλευκοι δεν μπορούν να υπολογίζουν σίγουρα στον τραυματία Κώστα Αλεξόπουλο ενώ απών από την αναμέτρηση αναμένεται να είναι και ο παίκτης-προπονητής Δημήτρης Μάντζος που θα βρίσκεται εκτός Αθηνών. Πάντως, το τοπίο σχετικά με την τελική αποστολή της ομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Η αντίπαλος του ΑΟΠ διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση του Β’ ομίλου ως τώρα καθώς ο παλιρροϊκός τρόπος με τον οποίο σκοράρει της έχει επιτρέψει να σημειώσει 31 τέρματα σε πέντε αναμετρήσεις. Όσο δυνατή, ωστόσο, μοιάζει επιθετικά άλλο τόσο ευάλωτη είναι μέχρι στιγμής στην άμυνα κι αυτό είναι κάτι που οφείλει να εκμεταλλευτεί ο Παναιγειρατικός.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

ΜΠΑΡΧΕΛΩΝΑ: ΘΕΣΗ: 3Η, ΑΓΩΝΕΣ: 5, ΝΙΚΕΣ: 3, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 1, ΗΤΤΕΣ: 1, ΤΕΡΜΑΤΑ: 31-21

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και την Μπαρχελώνα, με βάση την τελευταία ενημέρωση, θα διεξαχθεί κατ’ εξαίρεση στις εγκαταστάσεις της οδού Μακρυγιάννη στου Ρέντη και ώρα 22:00 σήμερα Παρασκευή 29/11/2013. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.