1 Νοε 2012

Με εξάρα για τα 100


Με εμφαντικό τρόπο γιόρτασε ο Παναιγειρατικός τους 100 αγώνες στα αθηναΐκα γήπεδα καθώς συνέντριψε με 6-2 τον Πήγασο. Οι Αχαιοί σε όλο το διάστημα του αγώνα παρουσιάστηκαν σοβαροί και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τσιμπούρη, ύστερα από μακρινό σουτ, αν και προηγουμένως είχαν χαθεί σημαντικές ευκαιρίες. Το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι μελανόλευκοι παρουσιάστηκαν εξ ίσου σοβαροί με το πρώτο και μέσα σε 15 λεπτά το σκορ είχε γίνει ήδη 4-0 με ένα γκολ του Τσιμπούρη και δύο του σπουδαίου Θανάση Θωμά, όλα με σουτ έξω από την περιοχή. Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς Παναιγειρατικού και με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στον πίνακα των σκόρερ (2 τέρματα), ο δείκτης του σκορ ανέβηκε σε επίπεδα θριάμβου. Ενδιάμεσα οι αντίπαλοι κατάφεραν να μειώσουν σε 5-1 αρχικά και εν συνεχεία σε 6-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

     Για τον Παναιγειρατικό αγωνίστηκαν οι Φώτης Τριβιζάς, Γιάννης Λάμπρου, Γιώργος Ντοάς, Πέτρος Κατσούρης, Κώστας Πάτσης, Δημήτρης Τσιμπούρης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Φίλιππος Κρεκούκιας ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Θανάσης Θωμάς, Φαίδων Πατερομιχελάκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Μάριος Μάντζος και Νίκος Μουτάφης.
     Η προσοχή όλων στρέφεται στη πρόκληση της επόμενης βδομάδας, που ακούει στο όνομα Χαβαλένθια, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και το Attica Cup, το οποίο οι μελανόλευκοι της Αιγείρας  περιμένουν με ανυπομονησία.