17 Νοε 2012

Μα τέτοια γκαντεμιά; Πέντε απουσίες για τον ΑΟΠ!!!

Η ατυχία των τελευταίων ημερών, μετά και από την ήττα από τη Χαβαλένθια, δεν έχει τελειωμό για τον Παναιγειρατικό, που προετοιμάζεται "λαβωμένος" για το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι του Attica Cup με αντίπαλο την Ολυμπιάδα στον Ελαιώνα. Οι "Φρουροί της Αχαΐας" μετρούν έξι (!) απουσίες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα μπορούν να βρεθούν αύριο στου Ρέντη.
Στα πιο πρόσφατα και πιο σοκαριστικά, οι φόβοι για τον τραυματισμό του Κώστα Πάτση στο ματς της Τετάρτης επιβεβαιώθηκαν, με τον αριστεροπόδαρο άσο του Παναί να τίθεται εκτός γηπέδων για περίπου 2-3 εβδομάδες. Για αύριο, ούτε λόγος!
Απουσιών συνέχεια, με τον έτερο περσινό πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ του Attica Cup, Τάκη Φιριππή, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών.
Ίδια μοίρα θα έχει και ο Μάριος Μάντζος, ο οποίος, δυστυχώς, εργάζεται τα σαββατοκύριακα και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο αυριανό ντέρμπυ.
Παράλληλα, ο Φαίδων Πατερομιχελάκης, για προσωπικούς λόγους, βρίσκεται εκτός Αθηνών, με αποτέλεσμα να μην τίθεται στη διάθεση των Μάντζου-Κρεκούκια.
Στα πέντε προαναφερθέντα ονόματα προσθέστε και εκείνο του Μιχάλη Ατματζίδη, ο οποίος δεν θα πραγματοποιήσει ούτε αύριο το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν, που έχει ούτως ή άλλως καθυστερήσει, καθώς οι αγώνες των 23:00 δεν βολεύουν τον 25χρονο άσο.
Παράλληλα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Πέτρου Κατσούρη και Ζαχαρία Σαραντουλάκη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από πόνους στον αστράγαλο, ενώ το ο Γιώργος Ντοάς, ευτυχώς, αποτελεί την όαση στο ιατρικό δελτίο των "μελανόλευκων", καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη φάση του πρώτου γκολ της Χαβαλένθια.
Ανακεφαλαιώνοντας, Πάτσης, Φιριππής, Μάριος, Φαίδων και Ατματζίδης θα είναι οι αυριανοί σίγουροι απόντες, περιμένοντας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τι θα γίνει με Σαραντουλάκη και Κατσούρη.