13 Νοε 2012

Δημ. Μάντζος: "Η Ολυμπιάδα μπορεί να περιμένει!"


Αποκλειστική δήλωση παραχώρησε στο επίσημο blog του ΑΟΠ ο manager της ποδοσφαιρικής ομάδας, Δημήτρης Μάντζος. Απευθυνόμενος σε όλα τα μέλη της παναιγειρατικής οικογένειας, ο εμβληματικός συνιδρυτής του ΑΟΠ δήλωσε αναλυτικά:
«Διανύουμε μία εβδομάδα με πολλές ιδιαιτερότητες. Μετά την πρωινή γνωστοποίηση του ορισμού του Α΄ τελικού του φετινού Attica Cup την ερχόμενη Κυριακή 18/11 στις 20:00 στην έδρα μας,  οι ήδη βεβαρημένες υποχρεώσεις της ομάδας απέκτησαν ακόμη πιο επιτακτικό περιεχόμενο. Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά απαιτητικές για την ομάδα. Εξάλλου, πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη αντιληφθεί ότι έχει αρχίσει ήδη και μαίνεται ένας άνευ προηγουμένου "ψηφιακός πόλεμος νεύρων" από υψηλόβαθμους εκπροσώπους του κατά τα λοιπά συμπαθούς σωματείου του Αμαρουσίου. Απέναντι σε αυτές τις ιταμές προκλήσεις, είναι αλήθεια, τα αντανακλαστικά ομοψυχίας και αλληλεγγύης του ΑΟΠ αποδείχθηκαν αποτελεσματικά. Το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι οι ανέξοδες λογομαχίες αλλά η διατήρηση της ηρεμίας στο εσωτερικό της ομάδας και η βέλτιστη προετοιμασία για τον μαραθώνιο που ακολουθεί τις δύο ερχόμενες εβδομάδες.     
Πλέον ΟΛΑ τα μέλη της οικογένειας του ΑΟΠ, όχι μόνο οι παίκτες, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα των ημερών. Να μην παρασυρόμαστε στο «παιχνίδι» που θέλουν να παίξουν εκτός γηπέδου οι Χανιώτες. Και βεβαίως θα πρέπει να μείνουμε όλοι προσηλωμένοι στη  ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας προτεραιότητα που για σήμερα, απόψε και αύριο όλη μέρα είναι αποκλειστικά και μόνον η Διναμό. Δεν υπάρχει τίποτε πιο τρομακτικό και επικίνδυνο από την πλήρη άγνοια, και δυστυχώς για εμάς οι αυριανοί μας αντίπαλοι αποτελούν μέγεθος εντελώς άγνωστο και επομένως κάτι παραπάνω από επικίνδυνο. Η πρώιμη δεύτερη θέση μας δεν αρκεί για να τους «καλωσορίσουμε» στη Λίγκα όπως θα θέλαμε. Χρειάζεται πάθος και θέληση, τουλάχιστον ισάξια με εκείνη που θα δείξουμε στους διπλούς τελικούς του Attica Cup.
Με άλλες λέξεις: Η Ολυμπιάδα περίμενε έναν ολόκληρο χρόνο για ένα ιστορικό ραντεβού με τον Κυπελλούχο. Μπορεί να περιμένει και δυο μέρες παραπάνω!»