9 Ιαν 2011

Τι κι αν άλλαξε ο χρόνος...

Μπορεί η χρονιά να άλλαξε, μα η κακή εικόνα που παρουσίασε ο Παναιγειρατικός στα τελευταία παιχνίδια του 2010 ήταν κι εκείνη η οποία υποδέχτηκε το 2011. Οι "μελανόλευκοι" με μηδενική συνοχή στο παιχνίδι τους, πλήρωσαν τα παιδαριώδη λάθη τους στο α' μέρος και, παρόλη τη βελτιωμένη παρουσία τους στο δεύτερο εικοσιπεντάλεπτο, "έπεσαν" άδοξα και ηττήθηκαν με 1-4 από τους Χέις Εν Χίντινγκ. Παναιγειρατική όαση το εξαιρετικό φάουλ-γκολ του Φίλιππου Κρεκούκια, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις των "Φρουρών της Αχαΐας", με το ερώτημα "τι φταίει;" να πηγαίνει και να έρχεται, αλλά να μη δέχεται απάντηση.
Οι "μελανόλευκοι" ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Μάνδυλα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα απο δεξιά προς τα αριστερά τους Φιριππή, Ντοά και Πάτση, σε ρόλο αμυντικού χαφ τον αρχηγό Δημήτρη Μάντζο, ενώ τα άκρα ανέλαβαν οι Τσιμπούρης και Κρεκούκιας. Σε ρόλο μοναδικού επιθετικού, ο Νίκος Μαλιάκος. Ο coach Παπανικολάου δίνοντας σαφείς εντολές για έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό, έκανε ξεκάθαρο ότι αναγνώριζε ως φαβορί την αντίπαλη ομάδα.
Παρόλα αυτά, το πλάνο του αγώνα πήγε χαμένο καθώς στα πρώτα λεπτά την αναμέτρησης οι Χεις εν Χίντινγκ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ το σκορ έκλεισε στο ημίχρονο στο 3-0 ύστερα από τέρμα που πέτυχε η αντίπαλη ομάδα κατόπιν παιδαριωδούς ασυννενοησίας Ντοά και Μάνδυλα σε πάσα του Φιριππή. Οι φιλότιμες προσπάθειες του Νίκου Μαλιάκου στην επίθεση, που ήταν το μόνο θετικό που κρατάει ο Παναιγειρατικός στο α' μέρος, δε στάθηκαν αρκετές.
Στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο μετά την έναρξη του, περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Θανάσης Θωμάς, για να δώσει λίγη περισσότερη ποιότητα στην ομάδα. Η εικόνα του Παναιγειρατικού είναι η αλήθεια πως βελτιώθηκε στο β' μέρος, αλλά και πάλι τα προβλήματα δεν έπαψαν να φαίνονται. Το σκορ διαμορφώνεται στο 4-0 ενώ τον απόλυτο διασυρμό μετρίασε ο Φίλιππος Κρεκούκιας, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1) ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.
Σκοπός των ανθρώπων του Παναιγειρατικού να αφήσουν πίσω τις άσχημες εμφανίσεις και να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.