20 Ιαν 2011

Κουτσά... Άλογα στο δρόμο του Παναιγειρατικού (21/1, 22:00)

Όταν μία ομάδα προέρχεται από μία σπουδαία νίκη, η οποία μάλιστα προήλθε έπειτα από επική ανατροπή του σκορ, και επόμενος αντίπαλός της είναι αδύναμος, η λογική στοιχηματίζει υπέρ του "2 στα 2".
Κάπως έτσι σκέφτονται και στον Παναιγειρατικό, ο οποίος, μία εβδομάδα μετά την πολύτιμη επικράτηση επί των Νοζίτος, καλείται να αποδείξει ότι δεν... "μασάει" πλέον, ούτε στα -θεωρητικώς- πιο εύκολα ματς. Ο Πέτρος Παπανικολάου δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την άριστη εικόνα των παικτών του στο β΄ μέρος της τελευταίας αναμέτρησης, αλλά και από τις επιστροφές των Ντοά - Κρεκούκια.
Τα αντίπαλα "Κουτσά Άλογα" έχουν, εν μέρει μόνο, επαληθεύσει το αυτοσαρκαστικό όνομά τους. Ύστερα από ένδεκα αγώνες, έχουν πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, έχουν αναδειχθεί μία φορά ισόπαλοι, ενώ επτά φορές έχουν γευθεί την "πίκρα" της ήττας. Το.. ανησυχητικό βέβαια για τον ΑΟΠ δεν είναι άλλο από τον συντελεστή τερμάτων που υποδηλώνει την επιθετική δεινότητα των αυριανών αντιπάλων (49-52).
Το ματς έχει προγραμματισθεί για τις 22:00 αύριο βράδυ στον Ελαιώνα και αναμένεται να συγεκντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών φίλων της "Μαύρης Αρμάδας".