28 Μαρ 2014

Τετράδα… καλεί ΑΟΠ! (ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ Vs ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ,28/3,22:00)

Με το χαμένο ντέρμπι από την Ρόμα να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ο Παναιγειρατικός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχοντας μπροστά του, αυτή την φορά, την φιλόδοξη Παρτουζάν Βελιγραδίου. Οι αχαιοί ζουν και αναπνέουν με την σκέψη της νίκης καθώς ισοβαθμούν με την προσεχή αντίπαλο τους στην 4η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας (υπερτερεί για την ώρα ο ΑΟΠ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων) και ο αγώνας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα αποκτήσει το πάνω χέρι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων στην διοργάνωση  αφού οφείλουν παιχνίδι από τον α’ γύρο και στο αιγειράτικο στρατόπεδο υπάρχει αρκετά μεγάλη επιφυλακτικότητα καθώς το ποιόν του αντιπάλου δεν είναι γνωστό. Πρόκειται, πάντως, για μια ομάδα που είχε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία με τον Παναιγειρατικό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα , κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές και μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας για αρκετό καιρό, ωστόσο με το πέρασμα των αγώνων σημείωσε «κοιλιά» με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και άλλων αντιπάλων καθώς στο «κόλπο της τετράδας» βρίσκεται και η Προμηθευτική που έχει την ίδια βαθμολογική συγκομιδή με ΑΟΠ και Παρτουζάν διατηρώντας λιγότερες πιθανότητες όμως (αφού μετράει και 3 παιχνίδια περισσότερα).
Στα καθαρά αγωνιστικά, οι μελανόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με πρωτοφανή πληρότητα μετά από καιρό και αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν την εν λόγω αναμέτρηση. Εξάλλου στην αποστολή θα βρίσκεται και ο παίκτης-προπονητής των αχαιών Φίλιππος Κρεκούκιας που ετοιμάζεται να φορέσει για 100στή φορά την φανέλα με την αρμάδα στο στήθος και θα είναι αναμφισβήτητα το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ: ΘΕΣΗ: 5Η, ΑΓΩΝΕΣ: 16, ΝΙΚΕΣ: 9, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 2, ΗΤΤΕΣ: 5, ΤΕΡΜΑΤΑ:  86*-75
*Καλύτερη επίθεση του Β’ Ομίλου της Παρασκευής.


Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και την Παρτουζάν Βελιγραδίου θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 28/3 και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.