13 Μαρ 2014

Γκρεμίστε το Κολοσσαίο…!!

Λίγες ώρες απομένουν μόνο από την μεγάλη αναμέτρηση του Παναιγειρατικού απέναντι στην πανίσχυρη Ρόμα για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Οι μελανόλευκοι ρίχνονται στη μάχη για μια ακόμη φορά, με στόχο να δείξουν ότι ανήκουν στην ελίτ των ομάδων της φετινής διοργάνωσης και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην  αποτελέσουν ένα ακόμη θύμα της υπερηχητικής αντιπάλου τους. Σημειωτέον η Ρόμα μετράει 11 νίκες και 1 μόλις ήττα στους 12 αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Επιπλέον κίνητρο για τους αιγειράτες συνιστά και η διατήρηση του αήττητου σερί που έχουν δημιουργήσει στους τελευταίους 5 αγώνες τους καθώς εάν καταφέρουν να μην χάσουν ούτε σε αυτό το παιχνίδι, ισοφαρίζουν ένα άλλο αξιοζήλευτο ρεκόρ τους. Αυτό του μεγαλύτερου σερί του ΑΟΠ δίχως ήττα στα γήπεδα της Αθήνας με 6 αγώνες το οποίο πέτυχαν στον γ’ γύρο της περσινής τους συμμετοχής (3 νίκες και 3 ισοπαλίες τότε). Θυμίζουμε ότι η τελευταία φετινή ήττα της «Μαύρης αρμάδας» είχε προέλθει από την επερχόμενη αντίπαλο της στις 17 Ιανουαρίου, ωστόσο από τότε τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά.
Όλοι στο αχαϊκό στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να αφήσουν στην άκρη, έστω και για λίγο, τα πολλά προβλήματα απουσιών που τους μαστίζουν και να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα με το διαθέσιμο υλικό που υπάρχει, όποιο και αν είναι αυτό. Πέραν των δεδομένων απόντων αμφίβολοι θα πρέπει να θεωρούνται τόσο ο Τάκης Φιριππής όσο και ο παίκτης-προπονητής του ΑΟΠ Δημήτρης Μάντζος ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή της γέννησης του πρώτου του παιδιού(!) και δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα παραστεί στην αναμέτρηση. Εκτός αποστολής σε σχέση με το προηγούμενο ματς θεωρούνται ήδη οι Μάριος Μάντζος και Φαίδων Πατερομιχελάκης, ωστόσο σε αυτήν αναμένονται σπουδαίες επιστροφές όπως αυτή του Φίλιππου Κρεκούκια (έπειτα από 7 εβδομάδες) και του Γιάννη Λάμπρου.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

ΡΟΜΑ:  ΑΓΩΝΕΣ: 12, ΝΙΚΕΣ: 11, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 0, ΗΤΤΕΣ: 1, ΤΕΡΜΑΤΑ: 71-27* (+44)
*Καλύτερη άμυνα του Β’ ομίλου της Παρασκευής

Προϊστορία: 17-1-2014: ΑΟΠ-Ρόμα 2-5 (Σκόρερς: Μοτσάκος, Φιριππής)


Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και την Ρόμα έχει οριστεί για σήμερα Παρασκευή 14 Μαρτίου και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.