7 Μαΐ 2013

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΝΤΕΡΜΠΙ…!



Οι εορτασμοί του Πάσχα τελείωσαν και ο Παναιγειρατικός επιστρέφει απότομα, το βράδυ της Τετάρτης, στην πραγματικότητα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αντίπαλος του τίθεται η ομάδα των Αχαιών σ’ ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας, όπως όλα δείχνουν, με τον ΑΟΠ να επιζητά τους βαθμούς της νίκης. Οι Αχαιοί αποτελούν την ομάδα με την καλύτερη αγωνιστική παρουσία μέχρι στιγμής στον γ’ γύρο της διοργάνωσης καθώς σε 3 αγώνες μετρούν ισάριθμες νίκες. Αυτός είναι και ο λόγος που κατάφεραν να αναρριχηθούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα γκρεμίζοντας ουσιαστικά από εκεί τους Καλόγερους. Αν αναλογιστεί κανείς και το γεγονός ότι το όνομα “Αχαιοί” προδίδει τον τόπο προέλευσης τους, τότε μιλάμε πλέον για ένα γνήσιο τοπικό ντέρμπι. 

Από την πλευρά του, πάντως, ο Παναιγειρατικός δεν έχει να φοβηθεί κάτι κι αυτό γιατί φτάνει στα μισά του γ’ γύρου με παρακαταθήκη του ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) ενώ είναι γνωστό ότι με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να έχει ακόμα καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Όπως και να’ χει, πέραν των βαθμών της νίκης στη μάχη ρίχνεται και το γόητρο με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι ποια από τις δύο αχαϊκές ομάδες θα επιβληθεί της άλλης επί αθηναϊκού εδάφους σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για την ώρα δεν υπάρχει σαφής εικόνα όσον αφορά την αποστολή που θα έχει στη διάθεση της η προπονητική διαρχία του ΑΟΠ (Δ.Μάντζος, Κρεκούκιας) καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν εκτός λεκανοπεδίου τις περασμένες ημέρες εκμεταλλευόμενοι την διακοπή και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

ΑΧΑΪΟΙ: ΘΕΣΗ: 2Η ΑΓΩΝΕΣ: 21, ΝΙΚΕΣ: 13, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 4, ΗΤΤΕΣ: 4, ΤΕΡΜΑΤΑ: 80-43*
*Καλύτερη άμυνα του ομίλου με παθητικό 2 γκολ ανά παιχνίδι.

Ο αγώνας μεταξύ Παναιγειρατικού και Αχαιών είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 8/5 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.