15 Μαΐ 2013

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ…



Με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς κοντράρεται ο Παναιγειρατικός στην 5η αγωνιστική του γ’ γύρου, τρεις μόλις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι μελανόλευκοι προέρχονται από σπουδαία νίκη έναντι των Αχαιών (4-3) και πάνω σε αυτήν την εμφάνιση θα ποντάρουν ούτως ώστε να αποκομίσουν ένα ακόμη πολύτιμο δίποντο στον αγώνα με τους Πειραιώτες. Η προϊστορία (από τους δύο προηγούμενους γύρους) είναι υπέρ του ΑΟΠ, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως αυτό μόνο καθησυχαστικό δεν πρέπει να είναι καθώς το αγωνιστικό πλάνο του Εθνικού θα είναι σαφώς διαφορετικό σε σχέση με την τελευταία συνάντηση.
Οι Αιγειράτες παρατάσσονται στο γήπεδο, με δεδομένη την απουσία του «ναύαρχου» Κρεκούκια που θα απουσιάσει τουλάχιστον  για τις επόμενες 20 μέρες, έχοντας ωστόσο ετοιμοπόλεμο τον Γρηγόρη Μητρούση που αναμένεται να τον αντικαταστήσει στην κορυφή του αρχικού σχήματος. Ηρεμία και συγκέντρωση επικρατεί για την ώρα στο μελανόλευκο στρατόπεδο που θέλει να φτάσει σε μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από αρκετές εβδομάδες. Από την πλευρά του, ο Εθνικός προέρχεται από ήττα με 6-5 από την Χαβαλένθια και όπως γίνεται αντιληπτό απέναντι στον ΑΟΠ θα τα παίξει όλα για όλα αφού δεν έχει να χάσει πλέον κάτι.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Α’ ΓΥΡΟΣ (2/1/2013): ΑΟΠ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 4-3
Σκόρερς: Μητρούσης (2), Σαραντουλάκης, Πάτσης (πεν)
Β’ ΓΥΡΟΣ (27/2/2013): ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΟΠ 3-6
Σκόρερς: Σαραντουλάκης (2), Μητρούσης, Κρεκούκιας, Πάτσης, Μ.Μάντζος

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:
ΕΘΝΙΚΟΣ Π. ΘΕΣΗ: 7Η, ΑΓΩΝΕΣ: 21, ΝΙΚΕΣ: 9, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 0, ΗΤΤΕΣ: 12, ΤΕΡΜΑΤΑ: 68-80 (-12)

Ο αγώνας του Παναιγειρατικού απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/5 και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.