21 Μαΐ 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ…






Με ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάληψη μιας θέσης στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος, ο Παναιγειρατικός αντιμετωπίζει στην  προτελευταία αγωνιστική του γ’ γύρου την ομάδα της Χαβαλένθια. Οι μελανόλευκοι, που είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν τις τελευταίες μέρες, μετά την άνευ αγώνος νίκη απέναντι στον Εθνικό και την φιλική επικράτηση επί του Πήγασου, διατηρούν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την 4η προνομιούχο θέση και στόχος τους είναι μόνο η νίκη. Από την μεριά της, η Χαβαλένθια μόνο αδιάφορη δεν παρατάσσεται στην αναμέτρηση με τον ΑΟΠ καθώς βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχοντας ξεπεράσει τον Εθνικό) και θα επιχειρήσει να διατηρηθεί εκεί χωρίς να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω.
 Οι δυο ομάδες έχουν παρελθόν από τις συναντήσεις τους στους δύο προηγούμενους γύρους με τις εντυπώσεις να είναι μοιρασμένες. Νίκη της Χαβαλένθια στον α’ γύρο με 5-4 ( και πρώτη ήττα του ΑΟΠ στην σεζόν), νίκη του Παναιγειρατικού στον β’ γύρο με 3-1. Η Μαύρη αρμάδα, πάντως, πέρα από το χρέος που έχει να πάρει τους βαθμούς της νίκης, θα έχει στραμμένο το βλέμμα και στην αναμέτρηση της Γιουβέτσους με τους Αχαιούς καθώς από την έκβαση αυτού του αγώνα κρίνονται πολλά όσον αφορά τις θέσεις της τελικής κατάταξης.
Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι στις δύο από τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν του ΑΟΠ στα γήπεδα της Αθήνας, που τερμάτισε στην 4άδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μπήκε με πλεονέκτημα στα play off κατάφερε να φτάσει και μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Αυτός είναι και ο λόγος που άπαντες στο αχαϊκό στρατόπεδο παραμένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο και θα παλέψουν μέχρι τέλους.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Α’ ΓΥΡΟΣ (14/11/2012): ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ 5-4
Σκόρερς: Τσιμπούρης, Μ.Μάντζος, Θωμάς, Πατερομιχελάκης
Β’ ΓΥΡΟΣ (13/3/2013): ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 3-1
Σκόρερς: Λάμπρου, Ντοάς, Σαραντουλάκης

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ: ΘΕΣΗ: 6Η, ΑΓΩΝΕΣ: 24 , ΝΙΚΕΣ: 8, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 3, ΗΤΤΕΣ: 13, ΤΕΡΜΑΤΑ: 73-90 (-17)

Ο αγώνας του Παναιγειρατικού με την Χαβαλένθια θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/5 και ώρα 23:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.