29 Μαΐ 2013

ΡΙΧΝΕΙ ΑΥΛΑΙΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΠΗΓΑΣΟ…


Με οριστική κληρονομιά την 5η θέση της τελικής κατάταξης, ο Παναιγειρατικός κλείνει απόψε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Πήγασο. Το παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης δεν προσελκύει το ενδιαφέρον, ωστόσο οι μελανόλευκοι θα επιδιώξουν την νίκη με σκοπό να διατηρήσουν το αήττητο για έβδομο συνεχόμενο ματς (έκτο εντός αγωνιστικού χώρου) στην διοργάνωση, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα όσο αγωνίζονται στα γήπεδα της Αθήνας. Αν συμβεί αυτό τότε η Μαύρη αρμάδα θα μπορεί να υπερηφανεύεται επιπλέον για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στον γ’ γύρο συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του νεοσύστατου ομίλου. Ο Πήγασος, από την μεριά του, αναμένεται να παραταχθεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την ομάδα που διέσυρε ο ΑΟΠ στο προ δύο βδομάδων μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αποφύγει την τελευταία θέση, παρουσίασε σημαντική βελτίωση στον γ’ γύρο πετυχαίνοντας σημαντικά αποτελέσματα όπως η ισοπαλία με σκορ 7-7 ενάντια στα Τσεκούρια αλλά και η νίκη με 3-2 σε βάρος των Καλόγερων.
 Όλα αυτά, βέβαια, μικρή σημασία έχουν μπροστά στο ενδιαφέρον των μελανόλευκων να μάθουν ποια από τους Γιουβέτσους ή Αχαιούς θα είναι τελικά η ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο τους στα προημιτελικά των νοκ-άουτ αγώνων (θα είναι γνωστό μετά την λήξη των αποψινών αναμετρήσεων). Παρόν στον Ελαιώνα αναμένεται να είναι κανονικά και ο ποδοσφαιριστής Ρότζερ Αγρότης, προσωπική επιλογή του κόουτς Δημήτρη Μάντζου, που δείχνει να ενσωματώνεται οριστικά στο ρόστερ των Αιγειρατών. Αυτό, πάντως, θα είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στη σεζόν για έναν άλλον παίκτη της ομάδας, τον Ζαχαρία Σαραντουλάκη καθώς επαγγελματικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή του στο τελευταίο και κρισιμότερο κομμάτι του τουρνουά. Ο δαφνιώτης άσος είναι μία ακόμη απώλεια για τον φετινό χιλιοπληγωμένο ΑΟΠ που όμως μπορεί (και οφείλει) να μείνει ανεπηρέαστος και συσπειρωμένος για να διεκδικήσει με τις πιθανότητες που του αναλογούν την μεγάλη υπέρβαση.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:

Α’ ΓΥΡΟΣ (31/10/2012): ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ 6-2
Σκόρερς: Τσιμπούρης (2), Θωμάς (2), Χριστοφόρου (2)
Β’ ΓΥΡΟΣ (16/1/2013): ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ 2-1
Σκόρερς: Πάτσης

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ: 
ΠΗΓΑΣΟΣ: ΘΕΣΗ: 8Η, ΑΓΩΝΕΣ: 24, ΝΙΚΕΣ: 4, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 1, ΗΤΤΕΣ: 19


Ο αγώνας του Παναιγειρατικού απέναντι στον Πήγασο θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 29/5 και ώρα έναρξης τις 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.