28 Μαρ 2013

Κάνε το θαύμα σου Παναιγειρατικέ!!!!



 Σε μια μάχη στην οποία παίζεται όλη η χρονιά,  ρίχνεται εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής ο Παναιγειρατικός απέναντι στους Ballocos. Οι μελανόλευκοι, που πραγματοποίησαν την μεγάλη αντεπίθεση τις περασμένες βδομάδες, παλεύουν, στον τελευταίο αγώνα του β’ γύρου, για την διεκδίκηση μίας θέσης στην τετράδα του Γ’ ομίλου της Τετάρτης και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Σ’ αυτό, φυσικά, συνέβαλλε και ο παράγοντας τύχη καθώς οι Ballocos δεν κατάφεραν να κάμψουν τελικά την αντίσταση της Χαβαλένθια στον μεταξύ τους αγώνα μένοντας ισόπαλοι με 2-2 και πλέον με μία νίκη σε βάρος τους ο Παναιγειρατικός αποκτά την δυνατότητα να κόψει εκείνος το νήμα του β’ γύρου ως 4ος.
Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα του επερχόμενου γ’ γύρου καθώς και οι αντίπαλοι των Αχαιών, με βάση την απόφαση της διοργάνωσης, θα καθορισθούν αποκλειστικά από την θέση κατάταξης που θα λάβουν οι ίδιοι. Οι 4 πρώτες ομάδες στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα αντιμετωπίζουν τις ομάδες που βρίσκονται από την 5η ως και την 8η θέση στον Β’ Όμιλο της Τετάρτης ενώ προβλέπεται να αναμετρηθούν και μεταξύ τους, σενάριο που κρίνεται σαφώς πιο βατό από εκείνο της κατάληψης της 5ης θέσης όπου θα διασταυρώσει τον ΑΟΠ με τους τέσσερις πρωτοπόρους του Β’ ομίλου. Συνεπώς, με μία νίκη οι Αχαιοί μπαίνουν στο γκρουπ των «δυνατών». Διαφορετικό αποτέλεσμα τους διατηρεί στην 5η θέση, ωστόσο ουδείς στο αχαϊκό στρατόπεδο δεν θέλει να σκέφτεται αυτό το σενάριο και άπαντες προετοιμάζονται για έναν πραγματικό τελικό.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:
BALLOCOS*: ΘΕΣΗ: 4Η, ΒΑΘΜΟΙ: 18, ΑΓΩΝΕΣ: 17, ΝΙΚΕΣ: 8, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 2, ΗΤΤΕΣ: 7, ΤΕΡΜΑΤΑ: 55-41 (+14)
Προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων: AOΠ-BALLOCOS 2-3 (Κρεκούκιας, Τσιμπούρης-30/1/2013)
Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και τους Ballocos είναι προγραμματισμένος για αυτήν την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.
*Σε αλλαγή της ονομασίας τους προχώρησαν οι Ballocos ενόψει του γ’ γύρου. Οι αντίπαλοι του Παναιγειρατικού θα ονομάζονται από’ δω και στο εξής “Παρτάλια. Οπότε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, είτε με την μία είτε με την άλλη ονομασία, αναφερόμαστε στην ίδια ομάδα.