8 Σεπ 2011

Τέλειο κλίμα στην επίσημη πρώτη

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κι ευδιάθετο κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις 22:00 στις εγκαταστάσεις του "Kifissos Soccer Club" η πρώτη προπόνηση του Παναιγειρατικού για τη σεζόν 2011-2012. Σχεδόν ολόκληρο το φετινό ρόστερ -με μοναδικούς απόντες τους Διονύση Μάντζο, Ζαχαρία Σαραντουλάκη και Τάκη Φιριππή- έδωσε το "παρών" και πάτησε γήπεδο και πάλι έπειτα από περίπου τρεις μήνες.
Αγκαλιές και "πηγαδάκια" λίγο πριν ο Πέτρος Παπανικολάου χωρίσει τις δύο ομάδες που θα έπαιζαν οικογενειακό δίτερμα, στο οποίοι οι "μαύροι" επικράτησαν των "λευκών". Πολλά γκολ και αρκετό τρέξιμο για τους παίκτες του ΑΟΠ με ελάχιστες δοκιμές για τον προπονητή Πέτρο Παπανικολάου. Χαμόγελα για την επιστροφή του Πέτρου Κατσούρη μετά από πολύ καιρό στα events της ομάδας καθώς και αποθέωση για τον πρόεδρο του Ομίλου Χάρη Πλούμη, που βρέθηκε με άδεια στο γήπεδο, όχι μόνο για να συναντήσει τα παναιγειρατικά του αδέρφια, αλλά και για να παίξει μπάλα μαζί τους.
Μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού, όλοι μαζί οι "Αχαιοί" συγκροτήθηκαν μπροστά από τον πάγκο του γηπέδου και συζήτησαν με σοβαρότητα σημαντικότατα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον της τη νέα σεζόν. Αποφάσεις οριστικές δεν πάρθηκαν, ωστόσο ξεκαθάρισαν με τον πιο ιδανικό τρόπο ορισμένα φλέγοντα θέματα του ΑΟΠ.

Μικρά - μικρά

- Ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης ενημέρωσε χθες το πρωί με λύπη ότι δε θα κατάφερνε να παρευρεθεί στην προπόνηση του Παναιγειρατικού, ζητώντας επανειλημμένα συγγνώμη από του συμπαίκτες και τον προπονητή του.
- Καθυστερημένα κατέφθασε στο χώρο της προπόνησης ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάντζος για επαγγελματικούς λόγους.
- Εντυπωσιακότατη εμφάνιση από τον Νίκο Μουτάφη, που ξεσήκωσε κόσμο με τις εξαιρετικές του αμυντικές προσπάθειες και με το Δημήτρη Τσιμπούρη να μη σταματά να του αποδίδει τα εύσημα.
- Με πόνους στη μέση ο Φίλιππος Κρεκούκιας, προτίμησε να προφυλαχθεί και να αγωνιστεί στη θέση του τερματοφύλακα με τη φανέλα προπόνησης του αγαπημένου του Ατρομήτου, λέγοντας στους συμπαίκτες του: "Ιτάνζ, Ιτάνζ".
- Με φανέλα και σορτσάκι της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης και με το δικό του μάλιστα όνομα και νούμερο αγωνίστηκε χθες ο Φαίδων Πατερομιχελάκης.
- Την πρώτη προπόνηση του Παναιγειρατικού παρακολούθησε η σύντροφος του Μάριου Μάντζου, Μάγια Δελλή.