30 Σεπ 2011

Ακόμη σκοράρουν...

Κόντρα σε μία χαμηλού βεληνεκούς ομάδα ο Παναιγειρατικός πέτυχε φιλική νίκη-ρεκόρ με σκορ 19-4 !!! Οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Αρμάδας", είτε το ήθελαν είτε όχι, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σκοράρουν και μόνο το σφύριγμα της λήξης κατάφερε να διακόψει το "μελανόλευκο" κύμα.
Η αλήθεια είναι πως, παρόλο που επρόκειτο για ένα ματς με ένα σωρό από γκολ, λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν νωρίς για το ποιος θα ήταν ο νικητής του αγώνα, όχι μόνο με βάση τα τέρματα που πετύχαινε ο ΑΟΠ αλλά και με βάση την εικόνα του αγώνα και των αντιπάλων. Και ας μην ξεχνάμε την απουσία του Δημήτρη Τσιμπούρη, που ήταν η μόνη αλλά κι εκείνη που έσωσε τους αντιπάλους από πολλά γκολ παθητικό ακόμη.
Στα σημαντικότερα του αγώνα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Τάκη Φιριππή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγειρατικού, ο οποίος περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα την έκδοση των υπηρεσιών του κατά τη στρατιωτική του θητεία ούτως ώστε να γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να βοηθά την ομάδα μας.
Από την άλλη, η ατυχία δεν έχει τελειωμό για τον Γρηγόρη Μητρούση που στα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού και αναμένουμε όλοι τη διάγνωση για το πόσο καιρό θα απουσιάσει. Ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΠ επιτέθηκε από την αρχή και βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε γκολ των Κρεκούκια και Φιριππή. Στη συνέχεια, οι αντίπαλοι έδειξαν ότι ήταν σε θέση να προσπαθήσουν να κοντράρουν τον Παναιγειρατικό μειώνοντας σε 2-1, μία προσπάθεια όμως που εγκατέλειψαν πολύ γρήγορα καθώς έβλεπαν τους Αιγειράτες να πετυχαίνουν το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Παναιγειρατικό προηγούμενο με 9-1 !!!
Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια να αλλάξει η κατάσταση. Ο Παναιγειρατικός συνέχισε αδιάκοπα τις επιθέσεις του και οι ποδοσφαιριστές του, παρότι με χαμηλότερους ρυθμούς, ήταν αρκετά εύστοχοι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ ψηλά, πολύ ψηλά. Το αιγειράτικο κοντέρ σταμάτησε στα 19 (!!!) τέρματα, χωρίς μάλιστα οι παίκτες μας να δίνουν το 100% της απόδοσής τους.
Πανέμορφο γκολ για τον Φαίδωνα Πατερομιχελάκη, που κρέμασε με όμορφη λόμπα στον αέρα τον αντίπαλο πορτιέρο, "υπογράφοντας" το highlight του χθεσινού φιλικού αγώνα.

Για τον Παναιγειρατικό αγωνίστηκαν οι: Διονύσης Μάντζος, Τάκης Φιριππής, Γιάννης Λάμπρου, Πέτρος Κατσούρης, Κώστας Πάτσης, Φίλιππος Κρεκούκιας, Χάρης Ερμείδης, Γρηγόρης Μητρούσης, Φαίδων Πατερομιχελάκης, Μάριος Μάντζος, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Δημήτρης Μάντζος (c).

Τα γκολ του ΑΟΠ πέτυχαν οι: Ερμείδης (4), Σαραντουλάκης (4), Κρεκούκιας (3), Φιριππής (2), Μάριος (2), Πάτσης (2), Φαίδων και Λάμπρου.

Το χθεσινό φιλικό αγώνα παρακολούθησαν από κοντά η αγαπημένη σε όλους "Αιγειράτισσα¨ Τζωρτζίνα Μπουρίκα, η σύντροφος του Μάριου Μάντζου Μάγια Δελλή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ Φώτης Τριβιζάς και Νίκος Μουτάφης, και οι φίλοι της ομάδας Κώστας Αλεξόπουλος, Γιώργος Θωμόπουλος και Κώστας Τζιώτης.