13 Σεπ 2011

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν

Νικηφόρο ήταν για τον Παναιγειρατικό το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2011-2012. Με την παράδοση να συνεχίζεται, ο ΑΟΠ κέρδισε και πάλι το πρώτο του φιλικό, όπως είχε κάνει και τα τρία περασμένα έτη στην Αθήνα.
Οι αντίπαλοι έκαναν προσπάθειες να σταματήσουν τους "μελανόλευκους", των οποίων το κοντέρ σταμάτησε στα εννέα τέρματα και με το τελικό σκορ να είναι το 9-1. Οι παίκτες του Παναιγειρατικού, αφού άφηναν μακριά από την εστία του Φώτη Τριβιζά -που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, όποτε χρειάστηε- τους αντιπάλους χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της τριπλέτας Σαραντουλάκη-Πάτση-Μάριου, δημιούργησαν πληθώρα φάσεων με πρωταγωνιστές κυρίως του Ερμείδη, Κρεκούκια και Τσιμπούρη, ενώ λίγο έλειψε σε δύο περιπτώσεις να σκοράρει κι ο αρχηγός Δημήτρης Μάντζος, που είχε δοκάρι στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στην ανάπαυλα με 3-0 σκορ υπέρ του ΑΟΠ.
Το ματς στο "Γήπεδο 4" ξεκίνησε και πάλι με τον Παναιγειρατικό να έχει τα ηνία. Η άμυνα συνέχισε να δουλεύει εξαιρετικά και ο Φώτης Τριβιζάς δεν κατάφερε να σταματήσει τους αντιπάλους μόνο στην εξαιρετική κεφαλιά-γκολ αντίπαλου παίκτη, που μείωσε το σκορ σε 3-1. Από κει και στο εξής, ο νέος τερματοφύλακας του ΑΟΠ χρειάστηκε σε ορισμένες περιπτώσεις και δήλωσε "παρών". Εξαιρετικός σε όλους τους τομείς ο Δημήτρης Μάντζος, που δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο του MVP του χθεσινού αγώνα.
Τα εννέα γκολ του Παναιγειρατικού πέτυχαν οι: Ερμείδης (4), Κρεκούκιας (2) κι από ένα τέρμα σκόραραν οι Τσιμπούρης, Πάτσης και Σαραντουλάκης.

Ικανοποιημένος έμεινε από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του ο Πέτρος Παπανικολάου, ο οποίος ωστόσο δε λέει ακόμη μεγάλες κουβέντες, καθώς περιμένει δύσκολη αντίπαλο για να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα.