15 Σεπ 2011

Στον Ελαιώνα ο "τελικός" του Attica Cup

Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο, και μάλιστα μέσα στο "κάστρο" της, θα έχει η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιγειρατικού. Η χθεσινή κλήρωση των διπλών τελικών του πολυαναμενόμενου Attica Cup ανέδειξε γηπεδούχο του πρώτου ματς την Ολυμπιάδα κι έτσι η απνομή του βαρύτιμου τροπαίου θα γίνει στα γήπεδα του Ελαιώνα μερικές ημέρες αργότερα.

Μέσα σε άριστο κλίμα και με την ξεχωριστή φιλοξενία των ανθρώπων της Ολυμπιάδας να κερδίζει τις εντυπώσεις, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ενός θεσμού που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στις σχέσεις των δύο ομάδων. Ο Παναιγειρατικός εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον αρχηγό του Δημήτρη Μάντζο, ενώ από την πλευρά των Χανιωτών παρόντες ήταν οι Μιχάλης Σειραδάκης και Σεβαστιανός Ξενάκης.

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο Captain8 δήλωσε: "Μπορεί να φαίνεται σαν πλεονέκτημα το ότι ξεκινάμε στο Μαρούσι κι έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, όμως κάτι τέτοιο ελλοχεύει κινδύνους. Δεν πρέπει να καθησυχαστούμε. Πάμε για τη νίκη από το πρώτο ματς για να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας στον Ελαιώνα. Εύχομαι να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια και να νικήσει ο καλύτερος -αρκεί να φορά μαύρα". Την ίδια ώρα, ο Μ. Σειραδάκης παραδεχόταν ότι "ο Παναιγειρατικός είναι μια ομάδα που βασίζεται στην αψεγάδιαστη αμυντική λειτουργία της. Θα είναι σίγουρα μια πρόκληση για μας ο δεύτερος αγώνας, όπου ο αντίπαλος ίσως προσπαθεί να διατηρήσει το σκορ του πρώτου ματς".

Από τις πρώτες επαφές και συζητήσεις των δύο πλευρών, λίγα λεπτά μετά την κλήρωση, φάνηκε η πρόθεση των δύο ομάδων για διεξαγωγή των δύο τελικών μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο, με το πρώτο ματς στο "Campeon" να αναμένεται πιθανότατα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.