30 Αυγ 2011

Φοιτητές δίχως "ξενιτιά"

Δίχως να λογαριάζουν τη δυσκολία των θεμάτων και τον αυξημένο αριθμό αποτυχιών των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, οι Μάριος Μάντζος, Φαίδων Πατερομιχελάκης και Νίκος Μουτάφης μπορούν από χθες το πρωί να αισθάνονται υπερήφανοι για τους εαυτούς τους. Το δρόμο της επιτυχίας, λοιπόν, ακολούθησαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού, που ενημερώθηκαν για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας χθες το πρωί στις 8:00.
Συγκεκριμένα, ο Μάριος Μάντζος θα φοιτεί από τη νέα σεζόν στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ ο Φαίδων Πατερομιχελάκης, ο οποίος συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες να αποχαιρετήσει την Αθήνα, χαμογελά για την επιτυχία της εισαγωγής του ως δευτέρου (!) στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά. Τέλος, ο Νίκος Μουτάφης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των βάσεων, τα οποία τον έστειλαν στο Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής του ΤΕΙ Πειραιά.
Και οι τρεις "Αχαιοί" ποδοσφαιριστές δήλωσαν ικανοποιημένοι και ορεξάτοι, ενώ δεν έκρυψαν και τον ενθουσιασμό τους που θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα της καρδιάς τους.