29 Αυγ 2011

Καλή θητεία Γιώργαρε!

Η "περιπέτεια" της στρατιωτικής θητείας του Γιώργου Ντοά ξεκινά αύριο το πρωί στο Μεσολόγγι. Ο εμβληματικός αμυντικός και συνιδρυτής του ΑΟΠ θα περάσει την πύλη του ιστορικού 2/39 Συντάγματος Ευζώνων. Ο Γιώργος θα παραμείνει στην Ιερά Πόλη για τη βασική του εκπαίδευση και στη συνέχεια θα αναμένει την οριστική του τοποθέτηση σε μονάδα του Πεζικού. Μάλιστα, η... ειρωνία της Ιστορίας ήθελε τον Δαφνιώτη "ηγέτη" να παρουσιάζεται στο ίδιο ακριβώς στρατόπεδο όπου τεσσεράμισι χρόνια πριν, τον Φεβρουάριο του 2007, είχε εγκαινιαστεί η θητεία του έτερου συνιδρυτή του ΑΟΠ, Δημήτρη Μάντζου.
Το πρόσκαιρο κενό που αφήνει ο Γ. Ντοάς στην ομάδα της καρδιάς του παραμένει δυσαναπλήρωτο, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και εκτός γηπέδων. Ο σύλλογος της Αιγείρας καλείται να αντεπεξέλθει για πρώτη φορά στην ιστορία του την ηχηρή απουσία του μόνιμου στυλοβάτη της παροιμιώδους αμυντικής οχύρωσης των Αχαιών. Ο Γιώργος αποχαιρέτησε προσωρινά τους συμπαίκτες του ζητώντας τους να οργανωθούν άμεσα εν όψει του νέου πρωταθλήματος και να στηρίξουν τον Παναιγειρατικό μας.


Οι φίλοι του στην ομάδα που ίδρυσε πριν δέκα πέντε ολόκληρα χρόνια του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια ευχάριστη θητεία, με πολλή δύναμη και ψυχικό κουράγιο.