17 Φεβ 2011

Παλιοί λογαριασμοί (vs Ανόρθωση, 18/2, 22:00)

Μία παλιά γνώριμη θα βρει μπροστά του ο Παναιγειρατικός στην αυριανή αγωνιστική ημέρα στον Ελαιώνα. Η Ανόρθωση αποτελεί το νεώτερο μέλος της λίγκας της Παρασκευής, διαδεχόμενη τους Snakes που αποχώρησαν άδοξα στο τέλος του α΄ γύρου.
Για τους αυριανούς αντιπάλους, οι... συστάσεις περιττεύουν. Στο ρόστερ τους φιγουράρει ακόμη το όνομα του "Αιγειράτη" Ζαχαρία Σαραντουλάκη, ο οποίος συνδέεται με προσωπική φιλία με πολλά ιδρυτικά μέλη της ομάδας με τα ροζ. Μάλιστα ο "Ζάχας" αγωνιζόταν ανεπίσημα για τα χρώματα της Ανόρθωσης μέχρι την κατάταξή του στο στρατό. Η Ανόρθωση εξάλλου είναι και η πρώην ποδοσφαιρική "στέγη" του Κερκυραίου τερματοφύλακα της "Μαύρης Αρμάδας" Βασίλη Μάνδυλα, που πρωταγωνίστησε στο πλέον επεισοδιακό μετεγγραφικό σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού.
Ο ΑΟΠ έχει αντιμετωπίσει ήδη μία φορά την αυριανή του αντίπαλο, ποτέ όμως σε επίσημο επίπεδο. Η μία και μοναδική τους συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της φετινής περιόδου και κατέληξε σε ένα "στείρο" 0-0, με τους Σαραντουλάκη και Μάνδυλα να αγωνίζονται εναντίον του ΑΟΠ.
Οι "ροζ" βρίσκοννται στην ενδέκατη θέση του Β΄ Ομίλου, έχοντας "κληρονομήσει" τους βαθμούς των Snakes, ενώ στη μοναδική τους έως σήμερα αναμέτρηση στο νέο τους πρωτάθλημα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Virus.
Ο αυριανός αγώνας έχει προγραμματισθεί για τις 22:00 στα Γήπεδα του Ελαιώνα.