26 Φεβ 2011

Φιλικό αντί για Shoot Child

Φιλικό αγώνα αντί για το επίσημο σημαντικό ματς με την ομάδα των Shoot Child περιείχε το χθεσινό μενού για τον Παναιγειρατικό. Η μη έλευση στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας είχε σαν φυσική συνέπεια τη καταχώρηση της νίκης και των δύο βαθμών στον Παναιγειρατικό με σκορ 5-0.
Ωστόσο ο Παναιγειρατικός δεν έμεινε άπραγος καθώς βρέθηκε αξιόμαχος αντίπαλος για τη διεξαγωγή φιλικού. Το φιλικό αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον coach Παπανικολάου να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις, ενώ ήταν και για τους παίκτες ευκαιρία να αγωνιστούν με λιγότερο άγχος και να δοκιμάσουν κινήσεις και ενέργειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σε έναν επίσημο αγώνα.
Το στο "Γήπεδο 3" στις εγκαταστάσεις του Eleonas FC έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγειρατικό να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαρίες για κάποιο τέρμα κυρίως στο α΄μέρος και κατά δεύτερο λόγο προς το τέλος του παιχνιδιού. Το ματς ξεκίνησαν οι Μάνδυλας, Μ. Μάντζος, Λάμπρου και Φιριππής στην άμυνα, Κρεκούκιας, Πάτσης και Τσιμπούρης στο χώρο του κέντρου και μοναδικός επιθετικός ο Ερμείδης. Στον αγώνα πέρασαν ως αλλαγές οι Πατερομιχελάκης, Ντοάς (στο β' μέρος αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα) και Δημ. Μάντζος.
- Το φιλικό έγινε παρουσία του στρατευμένου προέδρου του ΑΟΠ, Χάρη Πλούμη.
- Επόμενος αγώνας για τον Παναιγειρατικό, στις 4/3 με αντίπαλο τα Κουτσά Άλογα στις 22:00