22 Σεπ 2010

Αλλαγή στην ημέρα και τις ώρες των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Αλλαγή στην ημέρα και στις ώρες διεξαγωγής των επίσημων αγώνων στο νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 2010/11 ζήτησε και πέτυχε ο Παναιγειρατικός, ύστερα απο διαβουλεύσεις με τη διοργανώτρια αρχή του Ελαιώνα που ολοκληρώθηκαν αργά χθες τη νύχτα. Το σχετικό αίτημα των Αχαιών εξέφρασαν στους διοργανωτές (και προσωπικά στον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο) ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Γιώργος Ντοάς, και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μάντζος.
Πλέον οι "Φρουροί της Αχαΐας" δεν θα αγωνίζονται κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, όπως έκαναν με επιτυχία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, αλλά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό βραδινό πρωτάθλημα της Παρασκευής (Όμιλος Β΄).
Η απόφαση για μεταβολή της αγωνιστικής ημέρας προήλθε ύστερα απο πολυήμερη συζήτηση ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με τη σχετική πρόταση να εγκρίνεται τελικώς δια κοινής βοής.
Οι ώρες που θα αγωνίζεται ο Παναιγειρατικός ορίσθηκαν κυρίως μεταξύ 22:00 και 23:00 κάθε Παρασκευή βράδυ. Σύμφωνα με πηγές του Ελαιώνα, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της "Μαύρης Αρμάδας" αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του ερχόμενου Οκτώβρη.