6 Σεπ 2010

Λίγα λόγια και πολλή μπάλα

Εξαιρετικό κλίμα, χαμόγελα και πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο χαρακτήρισαν τη χθεσινή πρώτη ημέρα του ΑΟΠ στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η δίωρη προπόνηση στον Κηφισό απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι οι δευτεραθλητές Ελαιώνα βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας παρά την αγωνιστική απραξία του Αυγούστου.
Στο εσωτερικό διπλό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, οι επιθετικογενείς "μαύροι" επικράτησαν με ευρεία διαφορά των αμυνόμενων "λευκών", με τους οποίους μάλιστα αγωνίστηκαν οι μεγάλοι απόντες της φετινής περιόδου Διονύσης Μάντζος και Ζαχαρίας Σαραντουλάκης. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν για την ομάδα των νικητών οι Φίλιππος Κρεκούκιας, Δημήτρης Τσιμπούρης, Νικόλας Μαρούδας και Πέτρος Παπανικολάου (αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του "διπλού"). Την πρώτη τους δοκιμαστική εμφάνιση με τα "μελανόλευκα" έκαναν ο αμυντικός Τάκης Φιριππής και ο τερματοφύλακας Φώτης Τριβιζάς. Εξάλλου, την προπόνηση παρακολούθησε από τον πάγκο, μαζί με την πρόεδρο Τζωρτζίνα Μπουρίκα, ο Γιάννης Λάμπρου που δεν συμμετείχε λόγω ίωσης.
Στο περιθώριο της χθεσινής "πρώτης", οι Αχαιοί ευχήθηκαν "Χρόνια πολλά" στον εορτάζοντα Ζαχαρία Σαραντουλάκη και στον Φαίδωνα Πατερομιχελάκη που είχε χθες τα 17α γενέθλιά του.