20 Σεπ 2010

"Παναιγειρατικός! Κι όμως υπάρχει..."

Εκτενή αναφορά στον ιστορικό φιλικό αγώνα της 25ης Ιουλίου ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΚ και τους "ομολόγους" τους της Αιγιάλειας αλλά και στη βράβευση -μεταξύ άλλων- του Παναιγειρατικού από το Δήμο Αιγείρας κάνει το πρόσφατο φύλλο της μηνιαίας εφημερίδας "Φρουρός της Ανατολικής Αιγιαλείας". Μάλιστα, η έβδομη σελίδα του πρώτου σε κυκλοφορία εντύπου της αχαϊκής κωμόπολης κοσμείται και από τη φωτογραφία της ομάδας μας λίγα λεπτά πριν τη σπουδαία βράβευση.
Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο έρχεται από τον επίτιμο Πρόεδρο του ΑΟΠ κ. Χρήστο Κατσούρη, ο οποίος υπογράφει παρακείμενο άρθρο του "Φρουρού" με τίτλο "Παναιγειρατικός! Κι όμως υπάρχει...". Με απλά και "ζεστά" λόγια ο εμβληματικός ηγέτης της παναιγειρατικής οκογένειας παρουσιάζει την πορεία του ΑΟΠ μέσα στο χρόνο και περιγράφει το πέρασμα από το χώρο της... παιδικής φαντασίας στην απαιτητική αθλητική πραγματικότητα της Αθήνας. Το σύντομο "βιογραφικό" της "Αρμάδας" ολοκληρώνεται με μια ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους φιλάθλους να επισκεφθούν το επίσημο site του ΑΟΠ!
Οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον κ. Χρήστο Κατσούρη για τη σπουδαία πρωτοβουλία του και τη διαχρονική στήριξή του. Θερμές ευχαριστίες εξάλλου οφείλονται και στον κ. Κώστα Ρόζο, εκδότη του "Φρουρού", για τη "φιλοξενία" που μας επιφύλαξε στην έγκριτη εφημερίδα του.