26 Σεπ 2010

Πολυτιμότερος παίκτης για το 2010 ο Γ. Ντοάς - Το ωραιότερο γκολ ο Μάριος

Κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού, το βραβείο "Κρατίνος" απονέμεται στον Γιώργο Ντοά. Με ποσοστό 42% ο "ογκόλιθος" της άμυνας των Αχαιών αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Παναιγειρατικού για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, αφήνοντας πίσω του τους Κώστα Πάτση και Δημήτρη Μοτσάκο (17% έκαστος), και τους Φίλιππο Κρεκούκια, Ζαχαρία Σαραντουλάκη και Γιάννη Λάμπρου, που έλαβαν ο καθένας το 8% των ψήφων.

Ο εξολοθρευτής από την Όττο Βάλτερ

Ο Γιώργος Ντοάς έδειξε από την 1η κιόλας αγωνιστική αμείωτη σοβαρότητα κι αυτοσυγκέντρωση στα αμυντικά του καθήκοντα. Εκπληκτικός στο man marking, δεν άφησε τους αντίπαλους φορ να... πάρουν ανάσα. Αποκορύφωμα οι αγώνες με τους Deep Purple και με τον Πανφραπεδαϊκό, όπου έκανε πιο δύσκολη από ποτέ τη ζωή του πανύψηλου φορ των "μοβ" και του Κώστα Λαζαρίδη αντίστοιχα. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις στα 26 παιχνίδια που αγωνίστηκε τον έφεραν πρώτο στη "μάχη" για τον τίτλο του MVP της περασμένης σεζόν, αποτέλεσμα το οποίο δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Στις 6 Μαρτίου πέτυχε το μοναδικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ έναντι των Ραγκούν (νίκη με 8-1). Αντίκρισε την κίτρινη κάρτα πέντε (!) φορές.

"Περίπατος" για Μάριο

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ που πέτυχε ποδοσφαιριστής του Παναιγειρατικού κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον Μάριο Μάντζο, στον οποίο απονέμεται το βραβείο "Ίκαρος". Το ασύλληπτο γκολ που πέτυχε με αριστερό βολέ από το κέντρο του γηπέδου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Μαύρο Αετό (6-1) με ποσοστό 92% αναδείχτηκε το ομορφότερο της χρονιάς, ενώ το υπόλοιπο 8% των ψήφων έλαβε το υπέροχο πλασέ του Θανάση Θωμά για το 2-1 κόντρα στον Πανφραπεδαϊκό στις 17 Απριλίου (8-2).