30 Ιαν 2009

Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ - Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΟΠ!

Ακόμη μια σπουδαία επιτυχία κατέγραψαν οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού στη μεγάλη προσπάθειά τους για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου αλλά και για την προαγωγή του φίλαθλου αισθήματος στα γήπεδα. Όπως ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη (δια στόματος του ιδίου του ιδιοκτήτη του "Eleonas FC" Ανδρέα Παπαδόπουλου), ύστερα από νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό του Παναιγειρατικού Δημήτρη Μάντζο, η ένσταση που είχε υποβάλει ο Παναιγειρατικός το βράδυ του Σαββάτου αμέσως μετά τη διακοπή του αιματηρού ντέρμπι με την "Armada FC", έγινε καθ' όλα δεκτή από τους διοργανωτές του πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια, όπως είχαν εξ αρχής ζητήσει οι "μελανόλευκοι" ο αγώνας, λόγω διακοπής, που ανάγεται σε υπαιτιότητα της αντιπάλου, κατακυρώνεται με σκορ 5-0 υπέρ της ομάδας του Παναιγειρατικού.
Η πραγματική "Μαύρη Αρμάδα" δεν ενέδωσε στα "παρακάλια" των θρασύδειλων αντιπάλων, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία τους (ακόμη και με αποκλεισμό) και κατάφερε, ενάντια στην αρχική στάση των διοργανωτών και κόντρα στις πιθανότητες, να διεκδικήσει με αξιώσεις και τελικά να κατακτήσει αυτό που της ανήκε: μια νίκη - αληθινή δικαίωση για όλη την οικογένεια του Παναιγειρατικού και ελάχιστη ηθική ικανοποίηση για την δυσάρεστη περιπέτεια του αθώου θύματος των "τραμπουκισμών" του περασμένου Σαββάτου, Δημήτρη Τσιμπούρη.
Σημειώνεται, εξάλλου, πως με τους δύο βαθμούς της νίκης που κατέκτησε δικαιωματικά ο ΑΟΠ, η ομάδα της Αιγείρας βρίσκεται πλέον στην πρώτη τετράδα του ομίλου της, έναν βαθμό μπροστά από την υπαίτια των επεισοδίων "Armada FC". Οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού επιβεβαιώνουν πως αυτή είναι ίσως η πλέον αισθητή και δίκαιη τιμωρία για τους "τρομοκράτες των γηπέδων", που πλέον βρίσκονται ένα μόλις βήμα μακριά από τον οριστικό τους αποκλεισμό από τη διοργάνωση.