24 Ιαν 2009

Η αποστολή του ΑΟΠ για το ματς με την "Armada FC"

Με την ψυχολογία στα ύψη και με τεράστια αποφασιστικότητα να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη φαίνεται πως προετοιμάζονται για το σημερινό μεγάλο ματς οι παίκτες του Παναιγειρατικού. Η ομάδα μας θέλει όσο τίποτε άλλο να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες σε σημασία νίκες της 13χρονης ιστορίας της και αυτό θα επιδιώξουν σήμερα τα... παιδιά μας στις 19:00 στον Ρεντη.
Οι απουσίες, δυστυχώς αρκετές. Ξεχωρίζουν εκείνες του βασικού σε όλα τα ματς πρωταθλήματος δεξιού μπακ του συλλόγου Γιάννη Λάμπρου καθώς κι αυτή του "Iron Man" Δημήτρη Μοτσάκου. Από κει και πέρα, ο Φαίδων Πατερομιχελάκης τέθηκε εκτός αποστολής ενώ την ίδια μοίρα είχαν και οι Θανάσης Θωμάς (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Πέτρος Κατσούρης (στρατιωτική θητεία). Τέλος, το πρωί θα γνωρίζουμε και για το αν το όνομα του Ανδρέα Καραμπάση θα γραφτεί στη λίστα με τους παίκτες της σημερινής αποστολής ή οχι.
Αναλυτικά, την αποστολή του Παναιγειρατικού για το σημαντικότερο ματς της σεζόν απαρτίζουν οι εξής: Διονύσης Μάντζος, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Πέτρος Παπανικολάου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Λουκάς Λαζαρίδης, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης και Γιώργος Ντοάς.
*εκρεμμεί το θέμα Καραμπάση