5 Ιαν 2009

Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας ΔΕ Παναιγειρατικού

Με ιδιαίτερη έκπληξη γίναμε λίγες ώρες νωρίτερα θιασώτες άλλης μίας εξωγηπεδικής αδικίας εις βάρος των συμφερόντων του ομίλου μας, η οποία αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, προκαλώντας εξαιρετικά αλγεινές εντυπώσεις στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου.
Ως γνωστόν, για μια σειρά λόγων, η διοίκηση του Παναιγειρατικού, σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αποφάσισε να ζητήσει την αναβολή του αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ο οποίος, βάσει του προγράμματος, θα διεξαγόταν χθες, ημέρα Σάββατο, 3-1-2009, στο αθλητικό κέντρο "Eleonas FC" στον Ρέντη. Όπερ και εγένετο, έγκαιρα και υπεύθυνα με σχετική ενημέρωση των διοργανωτών από αρμόδιους ανθρώπους του συλλόγου, ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης, 31-12-2008! Απεναντίας, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, οι "διοργανωτές" του πρωταθλήματος, παρά τις διαβεβαιώσεις τους για αναβολή του αγώνα, στη συνέχεια ενήργησαν κατά πρωτοφανή και προκλητικά πρόχειρο και ερασιτεχνικό τρόπο, αγνοώντας το άνω καθ' όλα νόμιμο και θεμιτό δικαίωμα του ΑΟΠ, με συνέπεια, χωρίς καμία δικαιολογία και πρόφαση, η χθεσινή αναμέτρηση να κατακυρωθεί εις βάρος του Παναιγειρατικού "άνευ αγώνος", με σκορ 0-5! Αναμφίβολα πρόκειται για καταφανέστατη αλλοίωση της "επίσημης" βαθμολογίας και για άλλη μία σκανδαλωδώς δυσμενή μεταχείριση εις βάρος του συλλόγου μας, η οποία δεν θα μείνει ούτε αυτή τη φορά αναπάντητη. Τις επαναλαμβανόμενες "ύποπτες" διαιτησίες έρχεται σήμερα να διαδεχθεί αυτή η άνευ προηγουμένου αδικία και μάλιστα σε ακόμη μεγαλύτερη έκταση και με ακόμη δυσμενέστερες επιπτώσεις, με αποτέλεσμα να συντηρείται η εύλογη δυσπιστία του φίλαθλου κόσμου για την αξιόπιστη και αμερόληπτη λειτουργία της διοργανώτριας αρχής. Ο ΑΟΠ αντέδρασε άμεσα, προτού σπεύσουν κάποιοι να επικαλεσθούν "τετελεσμένα". Ύστερα από το αποψινό διάβημα διαμαρτυρίας εκ μέρους των ανθρώπων του ομίλου, οι "άρχοντες" του Ρέντη μας παρέπεμψαν στον "αρμόδιο" υπάλληλό τους με τον οποίο η επικοινωνία θα είναι δυνατή αύριο το απόγευμα.
Σε κάθε περίπτωση, δηλώνεται απερίφραστα ότι μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Παναιγειρατικού, η διοίκηση του συλλόγου εξακολουθεί να θεωρεί ως μη γενόμενη τη χθεσινή αναμέτρηση και κατ' αποτέλεσμα ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και ο Παναιγειρατικός καλεί τους υπεύθυνους του νέου σκανδάλου σε άμεση επανόρθωση των σφαλμάτων τους έστω και αυτή την ύστατη ώρα.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Παναιγειρατικού