11 Ιαν 2009

Το γ' ημίχρονο του χθεσινού ματς


Κάνε "κλικ" στο όνομα του παίκτη του οποίου τις δηλώσεις θες να παρακολουθήσεις




Τα παραλειπόμενα του χθεσινού ματς

- Λίγη ώρα πριν μπουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση, οι παίκτες του Παναιγειρατικού παρακολούθησαν για λίγα λεπτά τον αγώνα Πανθρακικός-Παναθηναϊκός για το ελληνικό πρωτάθλημα.

- Ο Λουκάς Λαζαρίδης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον διαιτητή της αναμέτρησης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

- Ο "άρχοντας του αγώνα" όταν έβλεπε τον Γιώργο Ντοά να σκοράρει, έσπευδε να του υπενθυμίζει: "Μη σε δω να βγάζεις φανέλα".

- Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Πέτρος Παπανικολάου διακρίνει χαλαρότητα στους ποδοσφαιριστές και ζητά time out. Ο coach προσπάθησε με τα λόγια του να αφυπνήσει τους παίκτες ενώ έκανε και συγκεκριμένες υποδείξεις στον Λουκά Λαζαρίδη για τον τρόπο που θα κινείται ώστε να παίρνει τις κατάλληλες πάσες από τον Δημήτρη Τσιμπούρη.

- Οι κραυγές του καλύτερου παίκτη του αγώνα, Γιώργου Ντοά ακούστηκε μέχρι... την Αιγείρα. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας μόλις διέκρινε κάποιο κενό στην άμυνα έσπευδε να φωνάζει στους συμπαίκτες του ώστε να τα καλύψουν έγκαιρα. Οι φράσεις "πίσω" και "δύο (παίκτες) έχω" ακούστηκαν άπειρες φορές χθες στον Ρέντη άλλα αποδείχτηκε πως τελικά έπιασαν τόπο.

- Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Άρης Μπούρας γνώρισε την αποθέωση από παίκτες και οπαδούς οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

- Μόλις ο Άρης Μπούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο συμπαίκτης του Μάριος Μάντζος πήγε προς το μέρος του και ασπάστηκε τον "Big Μπούρα".

- Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα κερδισμένο φάουλ για τον Παναιγειρατικό. Ο Δημήτρης Τσιμπούρης πάει να το εκτελέσει. Ο Μάριος Μάντζος τον πλησιάζει αφού όλα είχαν κριθεί και λέει στον "Τσιμπούρ": "Μήτσο, να το κάνω;". Ο Δημήτρης του λέει: "Να το κάνω εγώ;" και ο Μάριος αμέσως το αποδέχεται, όμως ο Τσιμπούρης το ξανασκέφτεται κι αφήνει τον μικρό να το εκτελέσει. Τελικά η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα μακριά από την εστία.