24 Ιαν 2014

Σύνθημα νίκης… με COPPERFIELD!

Στα μισά της διαδρομής του φετινού πρωταθλήματος ετοιμάζεται να μπει ο Παναιγειρατικός κι αυτή τη φορά αντίπαλος στο δρόμο του τίθεται η ομάδα των Copperfield. Οι αχαιοί προέρχονται από ήττα και ζητούμενο τους είναι να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στα θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι πάντως που έχουν μπροστά τους κρύβει κινδύνους, γι’ αυτό και στο αιγειράτικο στρατόπεδο χρειάζεται και η ανάλογη σοβαρότητα. Παρόν στο γήπεδο αναμένεται να είναι και πάλι οι δύο παίκτες-προπονητές του ΑΟΠ Δημήτρης Μάντζος και Φίλιππος Κρεκούκιας ενώ σημαντική ενίσχυση αναμένεται να φέρει στην ομάδα η επιστροφή του Γιάννη Λάμπρου και του Αντώνη Φουσέκη χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η τελική αποστολή για την αναμέτρηση. Οι Copperfield αποτελούν ένα υπολογίσιμο σύνολο που έχει σαν στόχο του την είσοδο στην τελική τετράδα γεγονός που δίνει τον χαρακτήρα του ντέρμπι σ’ ένα ακόμη ματς των μελανόλευκων.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

COPPERFIELD: ΑΓΩΝΕΣ: 7* ΝΙΚΕΣ: 3, ΙΣ/ΛΙΕΣ:1, ΗΤΤΕΣ: 3, ΤΕΡΜΑΤΑ: 32-31

*Οι Copperfield έχουν δώσει 9 ματς μέχρι τώρα, ωστόσο δεν έχουν περαστεί από την γραμματεία των γηπέδων του Ελαιώνα τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων τους.


Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και τους Copperfield έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.