30 Νοε 2011

Επιτέλους ματς! - Για την επιστροφή στις νίκες (Παναιγειρατικός-Melad 3/12 19:00)


Επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού. Μετά από διάστημα τριών ολόκληρων εβδομάδων, ο ΑΟΠ πατά και πάλι χορτάρι κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα με 2-3 από τους Ντιμίλιο στις 12 Νοεμβρίου για την 3η αγωνιστική.
Το ερχόμενο Σάββατο η "Μαύρη Αρμάδα" θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα των Melad, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση μετρώντας 1 μόλις νίκη και 3 ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις. Οι δύο ομάδες δεν θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στη ιστορία τους, διότι στις 13 Μαρτίου 2010 στο "Γήπεδο 2" ο Παναιγειρατικός είχε επικρατήσει σε φιλικό των Melad με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Λουκά Λαζαρίδη.
Οι Αχαιοί θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη, την οποία και θεωρούν μονόδρομο ούτως ώστε να ξεκινήσει ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα θέσει γερές βάσεις για την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου της σεζόν, που είναι το... πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Το επίσημο ιστολόγιο του Παναιγειρατικού θα σας ενημερώνει τακτικά κι άμεσα για τα νέα της ομάδας πριν από τον κρίσιμο αγώνα για την 4η αγωνιστική.

- Στα δυσάρεστα, δεδομένη είναι η απουσία του Φώτη Τριβιζά, ο οποίος πάσχει από κύστη κόκκυγος κι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα. Θα ακολουθήσει ανάρτηση με τις πλήρεις λεπτομέρειες του τραυματισμού του έτερου τερματοφύλακα του ΑΟΠ.