23 Νοε 2011

Ρεπό ο Παναιγειρατικός

Μετά την αναβολή του ντέρμπυ με τους Ναυτόμπατσους για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ελαιώνα λόγω του ισόπαλου ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού στην επίσημη αγωνιστική δράση πρόκειται να καθυστερήσει για ακόμη μία εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ήρθε χθες νωρίς το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου μας τους οποίους ενημέρωσε ότι βάσει προγράμματος ο Παναιγειρατικός αυτήν την αγωνιστική (5η) έχει ρεπό.
Στις τάξεις της ομάδας της Αιγείρας επικρατεί ελαφριά δυσφορία για τη νέα παράταση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Αχαιών που τους πηγαίνει πίσω σε θέμα ετοιμότητας και φόρμας.
Από την άλλη, Δημήτρης και Μάριος Μάντζος που αποτελούσαν δεδομένους απόντες γλιτώνουν την εγγραφή τους στο... απουσιολόγιο του Πέτρου Παπανικολάου, γεγονός που συγκαταλέγεται στα θετικά του ρεπό.
Πλέον η επιστροφή του ΑΟΠ στην επίσημη δράση για το πρωτάθλημα αναμένεται από το νέο -και τελευταίο του έτους- μήνα (3 Δεκεμβρίου) και συγκεκριμένα, 21 (!) ημέρες μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Ντιμίλιο (2-3).
Ο Πέτρος Παπανικολάου, όπως συνηθίζει, θα λάβει την κατάσταση στα χέρια του κι αναμένεται να ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ούτως ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα σε ομάδα άγνωστη για την ώρα.