17 Νοε 2011

Οι "αιώνιοι" φέρνουν αναβολή

Μπορεί το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Ελαιώνα να φέρνει ντέρμπυ για τον Παναιγειρατικό με αντιπάλους τους Ναυτόμπατσους, ωστόσο το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων φιλάθλων κι επομένως και της πλειονότητας των παικτών του ΑΟΠ στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπυ για την 9η αγωνιστική της ελληνικής Superleague στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Οι άνθρωποι της "Μαύρης Αρμάδας" ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοργανώτρια αρχή, η οποία επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα του Παναιγειρατικού ακόμη και στις 16:00 (!) το μεσημέρι. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ήταν σύμφωνο με τις προθέσεις των Αχαιών οι οποίοι, με δεδομένες τις απουσίες των Κρεκούκια, Φιριππή, Ερμείδη και Μάριου, ζήτησαν αναβολή του ματς.
Επομένως, ο Παναιγειρατικός θα μείνει δίχως επίσημη αγωνιστική δράση για διάστημα 14 ημερών από το τελευταίο του ματς για το πρωτάθλημα κόντρα στους Ντιμίλιο. Ωστόσο, ο Πέτρος Παπανικολάου αναμένεται να μην αφήσει... άπραγους τους ποδοσφαιριστές του και να ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ή έστω προπόνησης στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.