13 Νοε 2011

Δικαιοσύνη μηδέν - Ήττα με 2-3

Μετά από ένα αμφίρροπο και σκληρό παιχνίδι, ο Παναιγειρατικός ηττήθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς τη φετινή σεζόν με σκορ 2-3 από τους Ντιμίλιο. Οι αντίπαλοι του ΑΟΠ με σκληρό και πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι καθώς και με συνεχή μουρμούρα και γελοίες καθυστερήσεις κατόρθωσαν να εξοργίσουν τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, βάσει της εικόνας του ματς.
Οι παίκτες των Ντιμίλιο προηγήθηκαν από τα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης με 0-3 (!) με τρία μακρινά σουτ, την ίδια ώρα που ο Τσιμπούρης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά στο 0-1 κι ο Φίλιππος Κρεκούκιας έχασε κλασική ευκαιρία να μειώσει σε 1-2 στέλνοντας άουτ το πέναλτυ που κέρδισε ο Παναί.
Στη συνέχεια, ο Τσιμπούρης ξαναέβαλε τον Παναιγειρατικό στο παιχνίδι μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ και ασταθή επέμβαση του αντίπαλου πορτιέρο. 1-3. Ο ΑΟΠ άρχισε να πιέζει και ο σκόρερ της ομάδας είχε άλλη μία ευκαιρία να σκοράρει αλλά το μακρινό συρτό σουτ του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Η αντεπίθεση του Παναιγειρατικού συνεχίστηκε με πολλή πίεση και με τον Ερμείδη να ψαλιδίζει τη διαφορά στο ένα τέρμα με πολύ δυνατό σουτ εντός περιοχής. Το 2-3 ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Παναιγειρατικός έπαιζε στην ουσία μόνος του αλλά η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που προσπαθούσε να προσεγγίσει την αντίπαλη άμυνα ήταν κάπως ανορθόδοξος. Πολλές μακρινές και ψηλές μπαλιές με αρκετές από αυτές να χάνονται. Ωστόσο παρά ταύτα ο ΑΟΠ δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Ερμείδη, Φιριππή και Ντοά -επέστρεψε στην Αθήνα με άδεια- και σίγουρα δεν άξιζε να ηττηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Προς το τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι έπεφταν στο έδαφος εν είδει τραυματιών και διέκοπταν τη ροή του αγώνα, που ήταν εις βάρος τους προφανώς, ροκανίζοντας με γελοίο κι αντιαθλητικό τρόπο το χρόνο.
Όπως και να 'χει η ιστορία έγραψε πως ο Παναιγειρατικός έχασε το χθεσινό παιχνίδι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Στο σημερινό αγώνα αγωνίστηκαν οι: Διον. Μάντζος, Λάμπρου, Πάτσης, Φιριππής, Σαραντουλάκης, Τσιμπούρης, Κρεκούκιας, Ερμείδης, Ντοάς, Μ. Μάντζος ενώ στον πάγκο έμειναν οι Δημ. Μάντζος (c) και Κατσούρης.
Τα γκολ επετεύχθησαν από τους Τσιμπούρη κι Ερμείδη.

Ο φίλος του ΑΟΠ Τάσος Οικονόμου κι ο αρχηγός της Ολυμπιάδας Μιχάλης Σειραδάκης ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας χθες το βράδυ.

Το μεγάλο ελληνικό ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού το ερχόμενο Σάββατο 19/11 θα αποτελέσει τροχοπέδη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγειρατικού, οι άνθρωποι του οποίου αναμένεται να ζητήσουν αναβολή του επόμενου αγώνα.