3 Απρ 2011

Ήττα από Λος Νοζίτος με 1-3

Την πικρία της ήττας γνώρισε μετά από περίπου δυόμιση μήνες ο Παναιγειρατικός στο πρωτάθλημα. Οι "μελανόλευκοι" στάθηκαν άτυχοι και ηττήθηκαν τελικά με 1-3 από τους Λος Νοζίτος.
Ο Παναιγειρατικός μπήκε δυνατά και έφτανε εύκολα στη τελική προσπάθεια, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε τέρμα η ομάδα της Αιγείρας και νωρίς-νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Λίγο αργότερα και ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε ο Ερμείδης, σταμάτησαν τη φάση άλλοι τρεις "Αχαιοί", με αποτέλεσμα να δεχτεί ο Παναιγειρατικός και δεύτερο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερή η διάθεση του ΑΟΠ να πιέσει περισσότερο με αποτέλεσμα να ανοιχτούν χώροι για την αντίπαλη ομάδα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε σε μία περίπτωση αντεπίθεσης πραγματοποιώντας το 3-0. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χάρης Ερμείδης ύστερα από πάσα του Φιριππή, πέτυχε το τελικό 3-1, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα για την ομάδα μας.
O Παναιγειρατικός ξεκίνησε το ματς με τους Μάνδυλα, Μ. Μάντζο, Λάμπρου, Φιριππή, Κρεκούκια, Πάτση, Τσιμπούρη ενώ στην κορυφή αγωνίστηκε ο Ερμείδης. Στο β' ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο Ντοάς, ενώ στο πάγκο χωρίς να αγωνιστεί έμεινε ο Δημ. Μάντζος.
Με αυτή την ήττα, ο Παναιγειρατικός αποχαιρετά τις βλέψεις για είσοδο στη πρώτη 4αδα και αφοσιώνεται πλήρως στην είσοδο του στα play-offs. Ο αγώνας της Παρασκευής με αντίπαλο τη Λαχαναγορά θεωρείται ένας από τους "τελικούς" για την επίτευξη του σκοπού.