2 Νοε 2014

Παναιγειρατικός για όλα τα γούστα

   Ιδανικό ξεκίνημα για τον Παναιγειρατικό στο πρωτάθλημα, καθώς με εμφαντικό τρόπο επικράτησε του Ηφαίστου με σκορ 8-3. Σκόρερς για την Μάυρη Αρμάδα ήταν οι Μοτσάκος με 5 τέρματα, Σιώρος με 2 και ο αρχηγός, Κώστας Πάτσης
  Ο Παναιγειρατικός κατέβηκε στον Ελαιώνα με δεκαμελή αποστολή, καθώς οι Δημ. Μάντζος και Φουσέκης είχαν ήδη τεθεί εκτός της πρώτης μάχης, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Παύλο Λαμψίδη, ο οποίος ανέβασε υψηλό πυρετό. Οι οκτώ που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι Τριβιζάς στα γκολποστ, Τόλιας, Ντοάς και Μυλωνάς στην αμυντική γραμμή με τον αρχηγό Πάτση να βρίσκεται μπροστά τους. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής ξεκίνησαν τον αγώνα οι Κρεκούκιας στα αριστερά και Πατερομιχελάκης στα δεξιά, με τον "μπομπέρ" Μοτσάκο στη κορυφή της επίθεσης. 
  Οι Αχαϊοί παρουσιάστηκαν από την αρχή του αγώνα ψυχωμένοι και έβγαιναν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έπιασε στον ύπνο τον αντίπαλο και τον έκλεισε στα καρέ του με τη πίεση που άσκησε ψηλά. Λογική συνέχεια της πίεσης αυτής ήταν το πρώτο γκολ για την Μαύρη Αρμάδα με τον Μοτσάκο ύστερα από πάσα του Γιάννη Μυλωνά. Το γκολ αφύπνισε τον Ήφαιστο, ο οποίος μάταια προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς. Οι "μελανόλευκοι" παίκτες είχαν κλείσει άριστα τους χώρους και χτύπησαν ιδανικά στη κόντρα επίθεση με τον Μοτσάκο σε μικρό χρονικό διάστημα να μετατρέπει το 1-0 σε 4-0, όλα με δικά του τέρματα. Κερασάκι στη τούρτα ένα όμορφο γκολ του Πάτση, το οποίο αφιέρωσε στον στρατευμένο Τσιμπούρη, πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ύστερα από ασιστ του Πατερομιχελάκη. Στο ενδιάμεσο η παρθενική επίσημη εμφάνιση του Σιώρου, έδωσε επίπλεον μια νέα πνοή στην ομάδα να βγει μπροστά Στην άμυντική λειτουργία της ομάδας, όλα δούλευαν καλά με την αμυντική τριπλέτα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και τον Τριβιζά να περιόριζεται σε αποκρούσεις απελπιστικά μακρινών σουτ. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλη ομάδα ήταν να μειώσει σε 5-1, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.
  Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιγειρατικός συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, ωστόσο ο Ήφαιστος ευτύχησε να σκοράρει πρώτος. Ανεβάζοντας ρυθμούς οι Αχαιοί εκ νέου με μπροστάρη τους Σιώρο και Μυλωνά σκόραραν άλλα δύο τέρματα με τους Μοτσάκο με εκπλητικό τακουνάκι ξαφνίαζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και Σιώρο με πλασέ σε αντεπίθεση. Η έκταση του σκορ έδωσε την ευκαρία στον Κρεκούκια να δοκιμάσει πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις ενώ στον αγωνιστικό χώρο είχε περάσει ήδη ο Μάριος Μάντζος. Οι ρυθμοί έπεσαν στη συνέχεια με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να βρουν χώρο και να δημιουργήσουν καταστάσεις στην εστία του Παναιγειρατικού πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα ενώ άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς Παναιγειρατικού με τον Σιώρο να διαμορφώνει το τελικό 8-3.
  Δίχως αμφιβολία, η εμφάνιση της ομάδας ήταν άκρως ενθαρρυντική δίνοντας μια αισιόδοξη αύρα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Για την ομάδα του Παναιγειρατικού αγωνίστηκαν οι Τριβιζάς, Ντοάς, Τόλιας, Μυλωνάς, Πάτσης, Κρεκούκιας, Πατερομιχελάκης, Μοτσάκος, Σιώρος και Μάριος Μάντζος. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά, ο ιστορικός τερματοφύλακας της ομάδας, Διονύσης Μάντζος, το μέλος της διοίκησης, Μανώλης Παπαντωνάκης και η photo editor και σύντροφος του Γιώργου Ντοά, Ιωάννα Βίντο.
 
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας, οι Ντεμολίσιον την Παρασκευή 7/11 και ώρα 22.00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα