7 Νοε 2014

Για τη δεύτερη νίκη...


 2η αγωνιστική ενόψει και ο Παναιγειρατικός ρίχνεται στην "αρένα" του Ελαιώνα το βράδυ της Παρασκευής με αντίπαλο τους Ντεμολίσιον, μια γνώριμη σχετικά ομάδα, καθώς είχαν τεθεί αντιμέτωποι και στο περσινό πρωτάθλημα. 
 Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος και παρά της σίγουρες απουσίες των Φουσέκη και Μυλωνά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ντοάς με ενοχλήσεις που ένιωσε μέσα στην ημέρα, ωστόσο ο "σκύλος" αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση.
 Λίγα λόγια για τη προιστορία μεταξύ των ομάδων. Τη περασμένη αγωνιστική περίοδο σε δύο αναμετρήσεις, οι "Αχαιοί" μετρούν 2 νίκες. Η πρώτη στις 1/11/13 με σκορ 4-3, ύστερα από ένα περειπετιώδες ματς, με τη Μάυρη Αρμάδα να προηγείται με σκορ 4-0 στο ημίχρονο και να κάνει τα πράγμα δύσκολα καθώς οι Ντεμολίσιον άγγιξαν το θάυμα. Σκόρερς της αναμέτρησης ήταν οι Σαραντουλάκης και Μοτσάκος με δύο γκολ έκαστος. Στις 15/2/14 διεξήχθη ο αγώνας του δευτέρου γύρου με τους μελανόλευκους να καθαρίζουν από νωρίς το ματς, με σκορ 4-1 με τον Μοτσάκο να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Αντώνη Φουσέκη να ολοκληρώνει τη μεγάλη νίκη της ομάδας.
 Η αναμέτρηση κόντρα στους Ντεμολίσιον είναι προγραμματισμένη για τις 7/11 και ώρα 22.00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα