16 Νοε 2014

Από την κόλαση στον παράδεισο


Από τη κόλαση στον παράδεισο για τον Παναιγειρατικό καθώς επικράτησε των Κόπερφιλντ στο γήπεδο 1 του Ελαιώνα με σκορ 5-4 σκοράροντας λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τον Μοτσάκο.
Με αρκετές απουσίες εμφανίστηκε ο Παναιγειρατικός στην αναμέτρηση της Παρασκευής καθώς οι Κρεκούκιας, Μυλωνάς, Σιώρος, και Δημήτρης Μάντζος είχαν τεθεί εκτός μάχης.
Οι "Αχαιοί" ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Τριβιζά στο τέρμα, τους Τόλια, Ντοά και Φιριππή στην άμυνα, Πάτσης Φουσέκης και Λαμψίδης βρίσκονταν στον χώρο του κέντρου και ο Μοτσάκος κινούνταν στον χώρο της επίθεσης. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά για την Μάυρη Αρμάδα έχοντας τη πρωτοβουλία των κίνησεων στο γήπεδο, ωστόσο σε μια άτυχη στιγμή οι Κόπερφιλντ ευτύχησαν να προηγηθούν. Άμεση ήταν η απάντηση των μελανόλευκων, που χτύπησαν με τους Μοτσάκο και Φουσέκη στην αντεπίθεση γυρνώντας το ματς, ωστόσο δε κατλαφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους του ημιχρόνου καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση. 2-2 σκορ ημχρόνου!
Το δεύερο ημίχρονο πέρασαν στον αγώνα οι Πατερομιχελάκης και Μάριος Μάντζος με τον Γιώργο Ντοά να μη μπορεί να συνεχίσει άλλο. Οι Αχαιοί μάλλον άφησαν στα αποδυτήρια τη καλή εμφάνιση του πρώτου ημχρόνου και νωρίς νωρίς στο β' ημίχρονο δέχτηκα τέρμα. Μάλιστα οι αντίπαλοι σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών με τον Φώτη Τριβιζά και τα δοκάρια να κρατούν ζωντανούς τους μελανόλευκους. Οι Κόπερφιλντ μάλιστα έχασαν και πέναλντι. Ωστόσο το τελευταίο τέταρτο του αγώνα ήταν δραματικό. Ισοφάρηση με τον Μοτσάκο και εκ νέου προβάσιμα των Κόπερφιλντ με τον Λαμψίδη με σέντρα σουτ να φέρνει το ματς στα ίσα. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Πάτσης σεντράρει από δεξιά και σε μια αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή ο Μοτσάκος με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 5-4!!!
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η επανεμφάνιση του Πέτρου Παπανικολάου στους πάγκους, όπως επίσης και η επιστροφή Φιριππή στο σχήμα της ομαδας. Τον αγώνα παρακολούθησαν η σύντροφος του Γιώργου Ντοά και photo editor του συλλόγου, Ιωάννα Βίντο και η σύντροφος του Φαίδωνα, Μαρία.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Αχαιούς την ερχόμενη Παρασκευή 21/11 στις 22,00 με αντίπαλο τους Τσακ Νόρις.