30 Οκτ 2014

Να δείξει το σκληρό του μέταλλο ο Παναιγειρατικός

 Σύμφωνα με την αρχάια ελληνική μυθολογία, ο Ήφαιστος, ο θεός της φωτιάς και της μεταλλουργίας γεννήθηκε άσχημος με αποτέλεσμα η ίδια η μητέρα του, η Ήρα, να τον πετάξει στην θάλασσα  πριν τον περισυλλέξουν η Θέτις και η Ευρυνόμη. Κάτι ανάλογο θέλει να πράξει αύριο το βράδυ ο Παναιγειρατικός, με τη μεταφορική έννοια φυσικά, που αντιμετωπίζει την ομάδα του Ηφαίστου στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.
 Μετά την δικαιολογημένη αναβολή της πρώτης αγωνιστικής λόγω των ακραία άσχημων καιρικών συνθηκών, η προσμονή των ανθρώπων του Παναιγειρατικού να πατήσουν χορτάρι φούντωσε και άλλο. Η φαρέτρα του προπονητικού επιτελείου της ομάδας είναι σχεδόν πλήρης, με μοναδικούς απόντες τους Δημήτρη Μάντζο για επαγγελματικούς λόγους και τον Αντώνη Φουσέκη. Στον αντίποδα, στη διάθεση της ομάδας βρίσκεται ο Μάριος Μάντζος, οποίος ξεπέρασε όπως φαίνεται την ιώση που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, ενώ κάποιες επαγγελματικές εκρεμμότητες τακτόποιησε ο κεντρικός οπισθοφύλακας, Γιώργος Ντοάς, και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το αυριανό ματς.
 Οι δύο μονομάχοι, θα βρεθούν πρώτοι φορά αντιμέτωποι, ωστόσο η ομάδα του Ηφαίστου συμμετείχε και παλιότερα στα πρωταθλήματα του Ελαιώνα και πιο συγκεριμένα σε εκείνο της Πέμπτης, δίχως ωστόσο να διακριθεί βρισκόμενος στη μέση της βαθμολογίας. Ωστόσο με κριτήριο τη δυναμική του εν λόγω πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες, κάθε πρεμιέρα κρύβει ύπουλες παγίδες. Θα πρέπει λοιπόν οι Αχαίοί να δείξουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι.
 Η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ήφαιστο θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 31/10 και ώρα 22,00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.