21 Φεβ 2014

Mόνο την νίκη… με Ροζ Πάνθηρες!!

Μόνο την νίκη σκέφτεται ο Παναιγειρατικός στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τους Ροζ Πάνθηρες. Οι αχαιοί, που έχουν ξεκινήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο σερί επιτυχιών το τελευταίο διάστημα, ψάχνουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αυτή τη φορά κόντρα στην προτελευταία ομάδα του ομίλου (μπροστά από τους ουραγούς Ανάπηρους που έχουν σχεδόν εγκαταλείψει). Οι Ροζ Πάνθηρες αποτελούν μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στην διοργάνωση, προερχόμενη μάλιστα από ήττα με το αστρονομικό 15-2 ενάντια στην Ρόμα (!), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδοθεί άνευ όρων στις ορέξεις των μελανόλευκων. Η αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «πονηρή» δεδομένου ότι η «Μάυρη Αρμάδα» μαστίζεται από πολλές απουσίες και καλείται να παραταχθεί για πρώτη φορά φέτος χωρίς τους Δημήτρη Μοτσάκο (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Ζαχαρία Σαραντουλάκη(τραυματίας) που θα μείνουν εκτός αποστολής. Συν αυτό, η παράλληλη απουσία του -εδώ και καιρό παροπλισμένου- Φώτη Τριβιζά αλλά και του φύλακα της εστίας του ΑΟΠ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια Σάκη Μάντζου φέρνουν ως κατά συνθήκη τερματοφύλακα τον Γιώργο Ντοά που θα ξαναφορέσει τα γάντια του 1 χρόνο μετά την τελευταία φορά που υπεράσπισε τα μελανόλευκα γκολποστ (6/2/13, Ήττα με 6-0 από Matrioshka). 
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναιγειρατικός θα αγωνιστεί απόψε στον Ελαιώνα με 9μελή αποστολή η οποία θα αποτελείται από τους: Γιώργο Ντοά, Γιάννη Λάμπρου, Τάκη Φιριππή, Μάριο Μάντζο, Κώστα Πάτση (c), Αντώνη Φουσέκη, Δημήτρη Μάντζο, Δημήτρη Τσιμπούρη και Φαίδωνα Πατερομιχελάκη.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΕΣ: ΑΓΩΝΕΣ: 12, ΝΙΚΕΣ: 2, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 1, ΗΤΤΕΣ: 9, ΤΕΡΜΑΤΑ: 36-80

Προϊστορία: (20-12-2013): ΑΟΠ-Ροζ Πάνθηρες 7-1 (Σκόρερς: Τσιμπούρης (3), Σαραντουλάκης (3), Ντοάς)


Ο αγώνας μεταξύ Παναιγειρατικού και Ροζ Πάνθηρων έχει οριστεί για σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 23:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.