3 Απρ 2013

Αμέσως στα βαθιά...




Με το καλημέρα στον γ’ γύρο, ο Παναιγειρατικός δοκιμάζεται απέναντι σε εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τα Τσεκούρια, την πρωτοπόρο ομάδα του Β’ Ομίλου της Τετάρτης. Οι μελανόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τις ήττες με τις οποίες έκλεισαν τον προηγούμενο γύρο (από Ballocos και Space) και ψάχνουν την επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα σε μία φάση όπου κάθε νίκη και κάθε βαθμός μετράει σημαντικά πλέον και μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνει η ομάδα στον γ’ γύρο ενώ θ’ ακολουθήσουν αλλά έξι πριν φτάσουμε στη διαδικασία των play off. Ο Παναιγειρατικός ξεκινάει από την 5η θέση και τους 17 βαθμούς, μία θέση κάτω από την Juvetsus που βρίσκεται στους 22 και στόχος είναι να πλησιάσει όσο το δυνατό περισσότερο προς τις θέσεις που οδηγούν στην 4άδα. Πάντως, οι προσεχείς αντίπαλοι των Αχαιών ολοκλήρωσαν τον β’ γύρο με συγκομιδή 31 βαθμών μετρώντας μόλις δύο ήττες και μία ισοπαλία σε 18 αγωνιστικές γεγονός που προμηνύει μια αναμέτρηση ύψιστης δυσκολίας. Αυτό, φυσικά, μόνο αποθαρρυντικά δεν πρέπει να λειτουργήσει για το αιγειράτικο στρατόπεδο που επιδιώκει να κάνει μια καινούρια αρχή και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Οι αντίπαλοι του Παναιγειρατικού σε αυτήν την φάση είναι οι εξής: Τσεκούρια, Αχαιοί, Καλόγεροι, Juvetsus, Εθνικός Πειραιώς, Χαβαλένθια και Πήγασος*.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:
ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ: ΘΕΣΗ:1Η, ΒΑΘΜΟΙ:31, ΑΓΩΝΕΣ:18, ΝΙΚΕΣ:15, ΙΣ/ΛΙΕΣ:1, ΗΤΤΕΣ:2, ΤΕΡΜΑΤΑ:91-52
Ο αγώνας Παναιγειρατικός-Τσεκούρια είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 3/4 και ώρα 23:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.
*Η ομάδα του Πήγασου, παρά το ότι κατετάγη στην τελευταία θέση του Γ’ ομίλου, αντικατέστησε τους Μπέμπηδες που αποσύρθηκαν από την συνέχεια του πρωταθλήματος.