17 Απρ 2013

Καλόγεροι....και επιστροφή στη δράση!



Επιστροφή στη δράση για τον Παναιγειρατικό μ’ ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι να βρίσκεται προ των πυλών. Οι «φρουροί της Ανατολικής Αιγιαλείας», αυτή τη φορά, καλούνται να αντιμετωπίσουν τους 2ους της βαθμολογίας και πολύ δυνατούς Καλόγερους σε μια αναμέτρηση στην οποία επιδιώκουν την πρώτη τους νίκη, έπειτα από έναν μήνα και πλέον (η τελευταία νίκη χρονολογείται στις 13 Μαρτίου με αντίπαλο την Χαβαλένθια και σκορ 3-1). Μετά την αναβολή της περασμένης βδομάδας οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ επανέρχονται σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς με το τοπίο, όσον αφορά το ρόστερ που θα έχουν στην διάθεση τους Δημήτρης Μάντζος και Φίλιππος Κρεκούκιας να μην είναι για την ώρα, ξεκάθαρο. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται, πάντως, η απουσία του Θανάση Θωμά, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη προσφάτως.
Οι Καλόγεροι αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και διατηρούν την 2η καλύτερη άμυνα αυτής της φάσης πίσω από τους Αχαϊούς. Προς το παρόν, μετρούν μία νίκη και μία ισοπαλία σε δύο αγώνες στον γ’ γύρο και στοχεύουν σ’ ένα ακόμη δίποντο απέναντι στον Παναιγειρατικό. Από την πλευρά τους, οι μελανόλευκοι μπαίνουν στην αναμέτρηση με κληρονομιά την πολύ σημαντική ισοπαλία με τα Τσεκούρια και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να παραδοθούν ούτε τώρα.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:
ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΒΑΘΜΟΙ: 26 ΘΕΣΗ: 2Η, ΑΓΩΝΕΣ:20, ΝΙΚΕΣ: 12, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 2, ΗΤΤΕΣ: 6, ΤΕΡΜΑΤΑ:81-58
Ο αγώνας μεταξύ Παναιγειρατικού και Καλόγερων είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17/4 και ώρα 23:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.