18 Οκτ 2012

ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ-ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2-2

   Την παράδοση που θέλει τον Παναιγειρατικό να μη χάνει στη πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου στα όσα χρόνια αγωνίζεται στα γήπεδα της Αθήνας, διατήρησε ο ΑΟΠ το χτεσινό βράδυ, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την ομάδα των Μπέμπηδων.
    Σε μία αμφίροπη όπως αποδείχτηκε αναμέτρηση στο γήπεδο 2, οι Αχαιοί παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Φώτη Τριβιζά κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τριάδα με τους Λάμπρου, Ντοά, Κατσούρη από δεξιά προς τα αριστερά, τον Κώστα Πάτση σε ρόλο κεντρικού χαφ, με τους Τσιμπούρη και Σαραντουλάκη μπροστά του και επιθετικό τον Πατερομιχελάκη με σκοπό να πρεσάρει την αντίπαλη άμυνα και να την αναγκάσει σε λανθασμένες επιλογές. Ωστόσο ο Παναιγειρατικός ξεκίνησε μουδιασμένα και δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη πίεση που ασκούσε στους αμυντικούς. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να ανοίξουν οι αντίπαλο το σκορ με διαγώνιο σουτ στη κίνηση και υπό τη πίεση του Λάμπρου. Ωστόσο ο ΑΟΠ δε το έβαλε κάτω, και συνεχίζοντας τη πίεση τους κατάφεραν και με τη συνδρομή του αντίπαλου τερματοφύλακα να ισοφαρίσουν με τον Ζαχαρία Σαραντουλάκη από τα αριστερά. Ο Παναιγειρατικός δε το έβαλε κάτω και ελέγχοντας τα ηνία του αγώνα, έχοντας περάσε στο ματς ο Κρεκούκιας αντί του Φαίδωνα και ο Μαρ. Μάντζος αντί του Κατσούρη έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με μια καλή κεφαλιά του Κρεκούκια που έσωσε ο τερματοφύλακας τωn Mπέμπηδων.
    Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με αυτούς που το τελείωσαν το πρώτο με την πίεση να συνεχίζεται, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια ασυννενοησία στα μαρκαρίσματα μεταξύ των Λάμπρου και Ζαχαρία απο στημένη φάση, οι Μπέμπηδες πέτυχαν δεύτερο τέρμα. Ο Παναιγειρατικός δε μπορούσε όμως να χάσει το ματς αυτό. Στον αγώνα πέρασε και ο Θανάσης Θωμάς αντί του Μάριου γεμίζοντας το κέντρο και αφήνοντας του Ντοά και Λάμπρου στην άμυνα. Η σκέψη αυτή του manager Δημ. Μάντζου απέφερε καρπούς καθώς ο Φίλιππος Κρεκούκιας με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρησε για τη Μαύρη Αρμάδα. Στη συνέχεια ο Παναιγειρατικός με πολυάριθμο πλέον κέντρο πίεσε ψηλά αναγκάζοντας τους αντιπάλους να παίζουν με γεμίσματα τα οποία καθάριζαν εύκολα οι αμυντικοί του ΑΟΠ. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για τον Παναιγειρατικό τις οποίες άλλοτε ο αντίπαλος πορτιέρο και άλλοτε τα κακά τελειώματα των παικτών του ΑΟΠ, δεν μετουσιούστηκαν σε γκολ.
  Μια γλυκόπικρη γεύση έμεινε στους ανθρώπους του συλλόγου καθώς η ομάδα έδειξε χαρακτήρα να γυρίσει 2 φορές το σκορ αλλά και και μια πίκρα που δε ήρθαν οι 2 βαθμοί της νίκης.
   Για τον Παναιγειρατικό αγωνίστηκαν οι Τριβιζάς, Λάμπρου, Ντοάς, Κατσούρης, Πάτσης, Τσιμπούρης, Σαραντουλάκης και Πατερομιχελάκης. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Κρεκούκιας, Μαρ. Μάντζος και Θανάσης Θωμάς.Απόντες για διάφορους λόγους ήταν οι Φιριππής, Μητρούσης και Ατματζίδης
   Την επόμενη Τετάρτη δεν έχει προγραμματιστεί αγωνιστική δραστηριότητα ωστόσο είναι έντονη η επιθυμία των ποδοσφαιριστών να μη μείνουν άπραγοι και να αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση η οποία θα φιξαριστεί για την άλλη εβδομάδα.