31 Μαρ 2012

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπυ

Με το παιχνίδι ενάντια στο Κουρδιστάν να ανήκει πια στο παρελθόν, οι μελανόλευκοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τους Μεϊβάντ, την πρωτοπόρο και μόνη αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος… Ο Παναιγειρατικός καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος, απέναντι στην ασταμάτητη και ανεβασμένη ψυχολογικά αφγανική ομάδα, η οποία μετράει 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και προέρχεται από νίκη-θρίαμβο με σκορ 7-4 στο ντέρμπι με τους Εν Λευκώ.
Φυσικά, αν συνυπολογίσει κανείς και τις απουσίες, το έργο που έχουν μπροστά τους οι Αιγειράτες μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο όπως πιστεύουν οι ίδιοι. Απόντες από την αναμέτρηση δηλώνουν οι -εδώ και καιρό- «ξενιτεμένοι» Λάμπρου, Ερμείδης καθώς και ο Μητρούσης (βρίσκεται εκτός Αθηνών) με τον Μπούρα (επαγγελματικές υποχρεώσεις).
Οι Μεϊβάντ πραγματοποιούν κυριολεκτικά μια τρελή κούρσα από το ξεκίνημα της διοργάνωσης και μετρούν με διαφορά την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα στον Β' Όμιλο του Σαββάτου, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα σε σύνολο 16 ομίλων στον Ελαιώνα που μετράει μόνο νίκες σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Θυμίζουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων καθώς λόγω συνεχόμενων αναβολών δεν είχε διεξαχθεί το ντέρμπι του α' γύρου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΪΒΑΝΤ
ΑΓΩΝΕΣ: 16
ΝΙΚΕΣ: 16
ΙΣ/ΛΙΕΣ: 0
ΗΤΤΕΣ: 0
ΤΕΡΜΑΤΑ: 124*-21*
(2η καλύτερη επίθεση σε σύνολο 16 ομίλων του Ελαιώνα)
(2η καλύτερη άμυνα σε σύνολο 16 ομίλων του Ελαιώνα)

Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει οριστεί για το Σάββατο 31/3 στις 20:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαίωνα.