17 Μαρ 2012

Σιντρίμ Τιμ εν τέλει...

Επιστρέφουν και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού. Αντίπαλος η ομάδα της Σιντρίμ Τιμ. Οι άνθρωποι του ΑΟΠ αρχικά είχαν ενημερωθεί ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την αφγανικής προέλευσης ομάδα των Melad, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν εντελώς χθες -μία ημέρα πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης- καθώς εκτός του αντιπάλου άλλαξε και η προκαθορισμένη ώρα διεξαγωγής του ματς. Έτσι, οι "μελανόλευκοι" θα ριχτούν στη μάχη απέναντι στην ανεβασμένη Σιντρίμ Τιμ η οποία, παρ' ότι ουραγός στη βαθμολογία, έχει να επιδείξει αξιοζήλευτα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα όπως η νίκη ενάντια στους Εν Λευκώ (2-0) και η μαχητική εμφάνιση με τους Μεϊβάντ (ήττα με 6-4).
Για μια ακόμη φορά, τα προβλήματα των απουσιών δεν λείπουν, με την γραμμή της οπισθοφυλακής να είναι αυτή που δέχεται το σοβαρότερο πλήγμα. Λάμπρου, Ντοάς, Φιριππής, Μάριος δηλώνουν απόντες απ' το παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ενώ το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ετοιμάζεται να κάνει ο Άρης Μπούρας που αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια! (τελευταία συμμετοχή 1/5/2010). Στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι Αχαίοι είχαν πανηγυρίσει άνετη νίκη με σκορ 8-1.

Στατιστικά Σιντρίμ Τιμ:
ΑΓΩΝΕΣ: 13
ΝΙΚΕΣ: 2
ΙΣ/ΛΙΕΣ: 1
ΗΤΤΕΣ: 10
ΤΕΡΜΑΤΑ: 29-62

Η ώρα έναρξης του αγώνα Παναιγειρατικού-Σιντρίμ Τιμ έχει οριστεί για το Σάββατο 17/3 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.