8 Ιαν 2012

Αιγειράτικη κατάληψη στη Βαγδάτη...

O Παναιγειρατικός προσέθεσε χθες το βράδυ ένα ακόμη έπος στην πλούσια ιστορία του. Με τη φουρνιά του '96, τον Δημήτρη και τον Διονύση Μάντζο, το Φίλιππο Κρεκούκια, τον Γιώργο Ντοά και τον Πέτρο Κατσούρη, να είναι εξ ολοκλήρου απούσα και τον Φώτη Τριβιζά να είναι ανέτοιμος, ο Παναί έδειξε για ακόμη μία φορά ότι αυτή η "μελανόλευκη" είναι πολύ βαριά φανέλα.
Οι "Φρουροί της Αχαΐας" κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη στο "Γήπεδο 4" με σκορ 3-1 κόντρα στο Ιράκ, υποχρεώνοντάς το παράλληλα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, οι Αιγειράτες πραγματοποίησαν μία αληθινή κατάθεση ψυχής και χάρισαν στον Γιάννη Λάμπρου το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή.
Ο Χάρης Ερμείδης ανέλαβε για άλλη μία φορά δράση και με έξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, για να πετύχει με παράξενο συρτό σουτ εκτός περιοχής το 2-1 πέντε μόλις λεπτά πριν την εκπνοή. Τον επίλογο έγραψε με κοντινή προβολή ο Γρηγόρης Μητρούσης στην τελευταία φάση της συνάντησης.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ